Landskabspleje ideer til en firkantet masse

August 31

Landskabspleje ideer til en firkantet masse

En firkantet masse er en ren tavle for talrige landskabspleje muligheder. Omdanne en masse til et udendørs beboelig plads skaber en forlængelse af det indendørs der kan nydes af alle, der ønsker et pust af frisk luft. Når du planlægger landskabsdesign for en firkantet parti, indarbejde alle de udendørs elementer, der vil gøre det udendørs rum entydigt jeres.

Plante tørv

Plante græs græs i den firkantede masse for fornemmelsen af græs under fødderne og udseendet af en frodig grøn plæne. Græs forvandler straks en masse i en gård, og det er en funktionel og supplere base for ethvert landskabsdesign.

Blødgøre hjørner

Omdanne følelsen af en firkantet masse i en sømløs udendørs område af blødgørende linjer og hjørner af værftet med beplantning. Træer, buske og flerårige blomsterplanter vil arbejde sammen for at skabe en scene, der har højde-, dimension-, interesse- og stil.

Plante naturlige plante grænser langs kanten af firkantede partiet til at blødgøre linjerne, hvor hegnet møder jorden. Beplantninger af varierende typer vil skabe meget forskellige, men dramatiske effekter i udformningen af landskabet.

Opret samtale områder

Tilføje en bistro bord og stole til en formiddag kop te, eller placere en udendørs swing i det fjerneste hjørne af gården. Installere asfaltudlæggere på jorden for at skabe et terrasseområde. Et par liggestole vil gøre for en afslappende eftermiddag hvile mens du læser en favorit bog, mens en udendørs sofa og stol sæt er en indbydende rum velkommen gæster.

Et knudepunkt

En vand foundation, en udendørs pejs, et unikt stykke metal eller sten kunst eller en dramatisk botaniske arrangement kan blive omdrejningspunktet for den firkantede masse. Placer et brændpunkt, hvor det er synligt fra mange vinkler i gården. Dette kan være i centrum af pladsen lot, langs den mest synlige side af et hegn, eller det kan placeres midt i en attraktiv ordning i et af hjørnerne af værftet.

Legeområde for børn

Børn har brug for et sted at spille udendørs, og en børneleg område kan problemfrit blandet ind i landskab designet af værftet. Grænse et område af værftet med plast eller træ kantning og fyld rummet med sand eller træ chips for at afbøde deres tumler og falder. Et par udendørs legetøj, rutsjebane og en swing vil gøre det barns delight i timevis af udendørs sjov.

En køkkenhave

Dyrke grøntsager er en berigende oplevelse, og en del af partiet kan være dedikeret til en have. Et område for en så lille som 3 fødder af 5 fødder haven er rigelig plads til at vokse et par grøntsager.

Blomsterbede massevis

Komplet landskabsdesign af en firkantet parti med et par organisk formede blomsterbede. Følg retningslinjer for træer og buske til at oprette en letflydende seng af blomster. Grænseoverskridende blomsterbed med attraktive kantning, der supplerer design af værftet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com