Hjem vindue rengøring

August 31

Pudse vinduer er et projekt, der kræver opmærksomhed indefra og ud. Vinduet vask kan være en vanskelig proces, især hvis du har en høj house eller svære at nå windows. Men med de rigtige værktøjer og nogle nyttige tips og retning, du kan have ren windows meget hurtigt og nemmere end du tror.

Kom godt i gang

Planlæg dit vindue vask. I vindue vasker, kan lidt planlægning gå en lang vej. For at få windows helt ren, skal du rense ydersiden og indersiden. Da værktøjer er meget forskellige til rengøring af snavsede uden for windows end de er til at rense indersiden af vinduerne, skal du rense én side af windows på et tidspunkt.

Uden for Windows

Før du rengør din uden for windows, skal du fjerne og rengøre skærme. Hvis du har en masse af windows, skal du bruge en blyant til at markere skærmbillederne så du ved, hvor hver enkelt kom fra. Få haveslange vil og køre en spand vand med opvaskemiddel. Brug en ren opvask børste eller Toiletbørste til at rengøre skærme af snavs, så skyl skærme med slange. Være blid med din børste og slange vandtryk, så du ikke løsne skærme fra deres rammer. Lad derefter, skærme til tørre som du rengøre de udvendige vinduer.

Med en kost, rydde eventuelle spindelvæv eller spiderwebs der måske har akkumuleret i vinduet udefra. Hvis du bor i et område med skadelige edderkopper, sørge for at undgå edderkop bider; kontrollere, om edderkopper inden du fejer vinduet, så du kan være klar til dem.Hvis du har en multi-etagers hjem, kan et vindue sprøjte, der tillægger din slange være den bedste løsning til rengøring din windows. Svære at nå windows kan også rengøres med en våd med nogle sæbevand kost. Hvis du vasker windows i frost vejr, tilføje nogle opvaskemaskine pulver til vandet; tilføje nok opvaskemaskine pulver til din sæbe blanding vil hjælpe med at holde det fra frysepunktet til vinduet.For at få den bedste klarhed til dine vinduer, skal du stryge dem med en squeegee tørre. Få en høj kvalitet sugefod med udskiftelige klinger, der vil klare sig bedre og spare dig penge på vingerne i det lange løb. Når skærmene er tørre, sætte dem tilbage i deres rette vinduer.

Inside WIndows

Den billigste måde at rense inde Vinduer er med daggamle avis og vand. Men ulempen ved avis er den sorte trykfarve, der ender hele dine hænder. Papirhåndklæder er ikke det bedste værktøj til rengøring windows, fordi de ofte forlader fuzzy rester. Snarere, vaske vinduer med en våd klud, og når tørring dem, brug en mikrofiberklud eller en squeegee.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com