Sådan Repot en gummi træ anlæg

August 31

Gummi træer, en type af ficus, har få vedligeholdelseskrav ud over korrekt vanding. Gummi træer er ikke kolde tolerant, så de er mest ofte dyrkes som potteplanter. Til sidst, vil gummitræet vokse fra sin pot og kræver ompotning for at forblive raske. Gummi træer behøver ompotning når rødderne bliver synlige på jordoverfladen eller hvis anlægget begynder at løfte sig selv ud af puljen. Repot planterne i slutningen af vinteren eller det tidlige forår når gummitræet er semi-hvilende og mindre tilbøjelige til at transplantationen chok.

Instruktioner

•Sæt 3 til 4 inches af pottemuld i bunden af den nye pulje. Brug en gryde der er to størrelser større end den nuværende pot og har mindst et drænhul i bunden.

•Kapacitet jord i gamle pot grundigt, da fugtig jord hjælper med pot fjernelse. Forstå gummitræet af stilken nær jordoverfladen i den ene hånd, og træk pot off rodklumpen med anden hånden.

•Indstil plante ind i den nye pulje. Justere dybden af jord under rodklumpen, indtil kronen af gummi træ--hvor stammen fremgår af rødder--sidder 2 inches under pot rand.

•Fyld i omkring rodklumpen med yderligere jord, indtil jorden er selv med kronen af anlægget. Vand indtil de overskydende fugt afløb fra bunden af potten, så tilføje mere jord for at kompensere for afvikling, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Gøre din egen pottemuld ved at kombinere tre dele sphagnum med en del perlite og én del vermiculit. Ellers skal du bruge en kommerciel soilless potning blanding.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com