Lav lys blomstrende potteplanter

September 7

Potteplanter tilføje et element af natur til hjem. De kan forbedre luft og blomsterplanter kan tilføje aroma og skønhed. Ikke alle hjem er designet til dyrkning af planter. Mange planter i lav-lys hjem trives ikke, men et par planter er hårdføre nok til ikke kun trives, men også blomstre med farverige blomster.

Spider plante

Spider planter af masser af tynde, lyse grønne blade, at drapere over siden af puljen. De sender ned skud, der danner en ny enhed af blade. De vil blomstrer med små, lyse blomster når de vokser lykkeligt. Spider planter vil leve med meget lidt betingelser men gør bedst med indirekte lys. Direkte lyset er for stærkt for dem.

Christmas Cactus

Christmas kaktus blomstrer som regel omkring juletid, men dette varierer afhængigt af kaktus og de betingelser, hvor den lever. De har brug for mere lys end andre lav-lys anlæg, men vil fint med indirekte lys. Deres blomster kan være magenta, pink, rød, hvid, gul eller orange og én plante blomster vil vare op til tre uger.

Mor-in-Law's Tongue

Denne plante, også kaldet plante slange har lang, stiv, tyk blade, at holde op i luften og arch nogensinde så lidt. Det er en meget tolerant plante, har brug for lidt lys til at leve. Dens blomster er ikke omfattende, men det vil blomstre, når korrekt plejet. En ringe, oplyse klynge af blomster spirer ud fra midten af planten om en gang om året.

Støbejern plante

Støbejern plante er kendt for sine mørke, brede blade, som er lang og kaskade fra stængel af planten. Det tolererer en utrolig lav mængden af lys og selv vil leve under stearinlysets skær. Støbejern planter er ikke altid betragtes som en blomsterplante fordi deres blomster er så beskeden og er inde i planter løv, men når de trives de vokser lilla-brun blomster ved basen af stilken. Nogle gange vises et bær efter plante blomster.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com