Sådan installeres bruser Handicap barer i ét stykke brusere

September 7

Handicap grab barer i en bruser tillader folk at bruge barer for støtte, mens klatring ind og ud af bruseren, samt manøvrering i brusebadet. Når du installerer grab barer i et enkelt stykke bruser surround, du skal forankre Gribehåndtag ordentligt ind i væggen bag surround, ellers barer kunne komme ud af surround og føre til alvorlig skade. Hvis det er muligt du skal forankre Gribehåndtag til væggen studs, men hule mur ankre kan også yde den nødvendige støtte.

Instruktioner

•Locate studs på væggen over den brusebad surround, ved hjælp af en stud finder. Mark på væggen placering af studs ved hjælp af en blyant, og derefter overføre mærkerne til surround med et niveau og malertape.

•Sæt tape mærkning på bruseren surround 34 inches over den brusebad pan, som bør være højden af de monterede barer. Hold barerne i position på surround, og brug en blyant til at markere skruehullerne i enderne af barer.

•Drill huller i flisen ved hjælp af en boremaskine, hulning, hvor du har markeret Gribehåndtag skrue huller på surround. Indsæt hule mur ankre i hullerne du bore der ikke trænger gennem væggen studs, presser ankre i huller i væggen, indtil toppen af ankre sidde flush med bruser surround overflade.

•Hold Gribehåndtag mod bruseren surround så huller du boret og skruehullerne på enderne af grab barer line up. Køre skruer gennem enderne af grab barer og huller du boret i den brusebad surround, stoppe når skruerne holder baren på plads uden at flytte.

•Skub stykker af dekorative hætten på grab barer over enderne af barer, der dækker op skruer i den brusebad surround. Trække på Gribehåndtag til at sikre, at de ikke vil trække sig ud af væggen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com