Min Bradford pæretræ vil ikke blomstre

September 8

Min Bradford pæretræ vil ikke blomstre

Bradford pæretræer er vokset en del for den frugt, de producerer, og også fordi de har attraktive blomstrer i foråret. Hvis en Bradford pæretræ undlader at blomstre et år, kan det pege sundhedsproblemer for træet. Identificere, hvorfor pæretræ ikke blomstre løse det og gendanne træet til sundhed. Selv om en sæson af blooms kan gå tabt, er det vigtigt at hjælpe holde Bradford pæretræ sund.

Instruktioner

•Purify et par Sakse med træ alkohol før beskæring Bradford pære, og i mellem beskæring hver gren. Syge grene kan inficere hele træet og forhindre, at den blomstrende; årlig beskæring kan hjælpe med at holde Bradford pæretræer sund.

•Kontrollér Bradford pæretræ for enhver brudt, døde eller syge grene. Tegn på sygdommen kan omfatte cankers, mangler eller afskallende bark eller visner. Afskære grene i en vinkel til at fremme sund vækst.

•Undersøg Bradford pære for tegn på skadedyrsangreb. Træer svækket af insekt eller svampe skader kan ikke producere blomstrer. Behandle skadedyrsangreb eller svampesygdomme med den passende pesticider; Følg alle anvisninger på pakke for de bedste resultater.

•Anvend en skovl til at forbedre dræning i jorden omkring bunden af Bradford pæretræ. Træer, der vokser i jorden med for meget fugt kan lide eller endda drukne, og svækkede træer vil ikke producere blomster. Holde jorden vandede at det forbliver fugtig uden at blive mættet.

•Tilføj gødning til jorden omkring bunden af Bradford pære. Jord, der er mangelfuld på næringsstoffer vil forhindre et pæretræ i producerer blomstrer. Tilføje gødning efter anvisningerne og behov af træet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com