Min Euonymus Alatus har gule blade

September 9

Min Euonymus Alatus har gule blade

Euonymus alatus, populært kendt som den brændende busk, er en meget fleksibel plante, der har strålende røde blade i efteråret. Native til Central Kina og Korea, den brændende busk bruges i hele verden som en dekorativ busk. Selvom generelt let at dyrke, kan nogle problemer forårsage blade i bush til bliver gule. Fastslå årsagen til problemet, så du kan bestemme løsningen.

Skadedyr

En af de mest almindelige skadedyr af Euonymus alatus er Toplettet spider mite. Denne skadeorganisme fjerner flydende klorofyl fra anlægget, forårsager bladene bliver gule brune og derefter hurtigt falde. En brændende busk plaget af Toplettet spider mider kan behandles med insekticid sæbe. Vanding i bushen i tørre perioder vil hjælpe med at holde spider mite skadedyrsangreb under kontrol.

Sollys

Meget kan tilpasses til de fleste forhold, brændende buske vil vokse i fuld sol til fuld skygge. Hvis bladene er begyndt at slå gule, kan dette indikere, at planten lider klorose, eller en gulfarvning af blad væv på grund af mangel på klorofyl. En mangel på sollys, er imidlertid ikke sandsynligt årsagen til din brændende busk blade har vendt gule.

Jordkvalitet

Jordbundsforhold for at dyrke en sund brændende busk kan variere. Euonymus alatus er kendt som pH-fleksibel, hvilket gør det en alsidig Busk for de fleste områder. Det har en rodsystem, der ligger tæt på overfladen, og det kan ikke tåle våd jord godt. Jordens pH-værdi kan variere meget, jorden kan være frugtbar eller sterile, ler eller sand, og den brændende busk kan stadig trives.

Vand

Vand er en vigtig ressource for den brændende busk, fordi Rodsystemet er tæt på overfladen. Hvis blade på en brændende busk har vendt gule, kunne dette indikere, at anlægget ikke var at få vand nok. Selv om tørke-tolerante, med for meget varme og vand ikke nok, får en brændende busk tør, gule blade. Ligesom de fleste planter, kan for meget vand også forårsage bladene bliver gule, fordi rødderne bliver kvalt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com