Hvordan at begrave elektrisk kabel

September 12

Hvordan at begrave elektrisk kabel

National Electric kode (NEC), artikel 300.5 tabel 300.5, dækker installation af underjordiske ledninger systemer. Kolonne 1 i tabel 300.5 dækker kravet om direkte nedgravning tovbaneanlæg. Afhængigt af placering og metode til begravelse varierer den nødvendige dybde til direkte nedgravning kabel fra 18 tommer til 24 inches. Undersøge kravene i artikel 300.5 tabel 300.5, og sørg for at få de nødvendige elektriske tilladelser før virksomheden dette projekt. I denne artikel antager vi at kablet vil indgå en sub-panel, der er installeret i en garage på privat ejendom.

Instruktioner

•Før begynder selve gravearbejdet, kalder de lokale forsyningsselskaber, telefon-selskab, og kabel-selskab til at afgøre, om de har nogen begravet kabler eller rør i det område, du har til hensigt at grøft. Læg din trench med udgravning skovl. Afmærke længde og bredde af renden med udgravning skovl. Forsigtigt fjerne sod i firkanter, og afsætte blokke. Du vil erstatte denne sod, når kablet er på plads.

•Brug magt rendegraver, begynder udgravning en grøft mindst 20 inches dyb. Ifølge artikel 310.5 tabel 310.5 af NEC, en minimal nedgravning dybde af 18 inches på boligejendomme og går forsikrer et par inches dybere dig, at den mindste dybde vil blive opfyldt. Begynder i midten og arbejder begge måder at komme så tæt på bygningen som muligt med en rendegraver. Når den vigtigste del af renden er afsluttet, afslutte enderne ved hjælp af den udgravning skovl. Når graven er færdig, afgøre, hvordan du vil bringe det underjordiske feeder kabel ind i huset/main building. Hvis du sætter det, men en kælder væg under klasse, du bliver nødt til at beskytte det med et ærme, lavet af stive conduit.

•Brug core drill og passende størrelse core bit, bore et hul gennem kælder væg. Måle tykkelsen af væggen og tilføje 3 inches til conduit ærme. Skære, tråd og de-Bra et stykke stift conduit skåret til denne længde. Skrue en conduit ende bøsning på plads den ene ende af dette ærme og slip det gennem hullet i kælder væg. Holde det stramt på plads, mens en helper skruer en anden ende bøsning på plads på den modsatte ende på den modsatte side af kælder væg. Ende bøsninger ikke kun hjælpe med at holde ærmet på plads; de holder kablet skæres på enderne af ærmet. Ifølge artikel 310.5(D)(1)(2), skal kablet beskyttes på ethvert tidspunkt, hvor det kan blive udsat for skade.

•På anden enden, du vil bringe kablet garage grade niveau. Bore et hul gennem bygningen væg og oprette en nippel/ærme meget som vi gjorde for at indtaste kælderen undtagen på denne ærme, vi vil kun bruge ophør bøsning den ene ende. Vi vil lægge en "LB" condulet hvor ærmet udgange væggen og vi vil skrue en længde på conduit til åbningen i "LB", der strækker sig til bunden af renden. Det vil være slut bøsning placeret på renden slutningen af denne nippel at beskytte kablet mod slid.

•Når kablet har været lagt og inspiceret, opfyldning i grøften. Hvis opfyldning indeholder skarpe sten, stykker af betaling, osv., skal du beskytte kabel med en bestyrelse, løb. Erstatte sod og tamp på plads.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com