Sådan ændres en Gas ovn Filter

September 13

Sådan ændres en Gas ovn Filter

En af de nemmeste og billigste måder at bevare et gasfyr plus spare energi er at ændre filteret ovn. Filteret tager partikler af støv og snavs ud af luften, før den går i ovnen bliver varm. Et nyt filter giver mulighed for mere luft til at trække ind i ovnen og giver mulighed for mere effektiv drift af ovnen.

Instruktioner

•Locate ovn filter. Filteret er normalt mellem den kolde luftindtag og ovnen. Kold luft fra dit hus kold luft registre kommer ind i ovnen til at blive opvarmet luft. Når ovnen kører, er kold luft trukket gennem de kolde luft registre og ind i ovnen passerer filter undervejs. Mange gange filter rum vil blive markeret som gør dette lettere.

•Få filteret rigtige størrelse. Hver ovn har et korrekt størrelse filter. Den nemmeste måde at finde ud af hvilket størrelse din ovn behov er at kigge på den gamle. Det vil sige på filteret størrelse. Det måske 18 x 20 x 1 eller sådan noget. Håndbogen at ovnen kan vil have filter størrelse i det. Opvarmning og air conditioning butikker kan også hjælpe med dette. Du kan købe ovn filtre på alle isenkræmmere.

•Ændrede filteret. Ændre filteret er faktisk ganske let. Sørg for at ovnen ikke kører. Trække sig ud den gamle filter og sørg for at tjekke retning luftstrøm på filteret. Dette fortæller dig den måde luften skal flyde gennem filteret. Normalt vil dette pege i ovnen selv. Udskifte filteret med den nye.

•Mark din kalender, at du har ændret filteret. Det er nemt at glemme når du ændrede filteret. Filteret købt vil diktere hyppigheden af ændre filteret. Nogle filtre er en gang om måneden, mens andre er længere. Jo lavere hyppighed af skiftende betyder normalt flere omkostninger for filteret. Ændre filteret ovn er en af de nemmeste hjemme vedligeholdelsesjob, der kan gøres. Ændre filteret kan spare penge og forbedre kvaliteten af luften i dit hjem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com