Hvornår kan jeg opdele Cordyline Australis stedsegrønne Palm planter?

September 18

Hvornår kan jeg opdele Cordyline Australis stedsegrønne Palm planter?

Cordyline australis eller kål palm er en Polypodiales palm, der kan få op til 30 fod høje, men er normalt kun omkring 10 til 15 fod høje. Der findes flere sorter; de fleste er træ-lignende, men et par er små dekorative eksemplarer. Anlægget producerer en hvid blomst spir i foråret og opdeler eller opdeler på stilken, der bærer bloom. På denne måde kan normalt én-stammede træet blive en multistemmed plante.

Dyrkning og vækst

Kål palm danner hvide blomster i maj og juni. Normalt kun store modne planter vil blomstre. Blomstrer vil blive omdannet til små hvide bær med en tyk sort frø. Cordyline kan nemt være plantet af frø, men vil kræve scarification på frø at forbedre spireevnen. Anlægget kan lide veldrænet jord på et solrigt eller delvis skygge placering. Overraskende, kan det modstå temperaturer ned til omkring 14 grader Fahrenheit i korte perioder.

Naturlige opdelinger

Cordyline australis opdeler naturligvis når det blomstrer. De modne stilke, der danner blomster vil opdele når blomsten dør tilbage. Planten danner ekstra grene på denne måde. Det vil også danne udløbere i bunden når kufferten er beskadiget. Disse små anlæg kan opdeles fra de vigtigste træ at plante alene eller kan få lov at udvikle sig til ekstra grene. Det er den modne træ, der vil danne plantlets i bunden. Unge planter må ikke split eller form udløbere.

Tre for prisen af én

I en spektakulær twist af natur, Cordyline australis er ikke kun let at formere fra udløbere, frø eller opdelinger, men du kan klippe det i tre stykker og root hver enkelt. Dette gøres bedst på en ung plante med en skarp sav. Basen vil re spire og midten og toppen af planten kan plantes individuelt. Hvert stykke vil rod og forvandle til et nyt anlæg.

Dividere en Cordyline

Det er nemt at opdele eller at opdele en Cordyline australis. En skarp ren kniv er nødvendigt at bryde udløber i bunden af et træ. Det kan plantes i frugtbar jord og vil rod hurtigt. Du kan fjerne den til enhver tid, men når planten er hvilende er den mest hensigtsmæssige periode. Anlægget bremser væksten i perioder med kraftig tørke og om vinteren. Sene vinter til tidligt forår er et godt tidspunkt til at opdele en Cordyline. Du kan anvende rode hormon til afhuggede slutningen, hvis du ønsker at fremskynde rodnet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com