Hvordan man kan genoplive Knockout roser

09/18/2013 by admin

Knockout roser er en nogensinde blomstrende rose udviklet af Texas A & M University til at modstå ekstreme Texas vækstbetingelser såsom tørke, frost temperaturer og høj luftfugtighed. Deres popularitet har spredt sig som knockout roser bruges i kommercielle og private landskaber med lav vedligeholdelseskrav. Knockout roser generelt er pleje fri, men lejlighedsvis, især mellem blomstrende perioder, gamle blomster, voldsramte blade og et par døde lemmer kan lave knockout steg bush ser ud som det har set bedre dage.

Instruktioner

Hvordan man kan genoplive Knockout roser

•Tag ukrudt fra omkring din knockout steg bush så vidt 36 inches fra anlægget, således at du kan identificere nogen svag eller syge lemmer og se, hvordan du forme planten. Også, rake gamle blade og andre haven snavs fra omkring bunden af planten.

•Prune ud dødt træ af skæring døde grene tilbage til det punkt, hvor de mødes en vigtigste stilk eller udgangspunkt. Hvis den døde lemmer går hele vejen til jorden uden at møde en vigtigste stilk, beskære det ved jordoverfladen.

•Shape anlægget ved at fjerne brugt blomster og uregerlige vækst ved at skære lemmerne i en 45 graders vinkel og 1/4 af en tomme over en passiv overfor bud til at uddanne nye vækst udad. Du kan fjerne så meget som halvdelen af en knockout steg bush når beskæring, men svær beskæring vil forsinke den næste blomstrende periode i flere uger. Dette er fordi planten blomstrer på nyt træ og kræver en længere tilbagebetalingsperioden.

Anslag dysefastgørelsen arbejde to skovle godt komposteret gødning eller kompost i den øverste tomme af jorden omkring rødderne, og anvende en rose gødning efter anvisningerne på pakken. Sprede gødning lige udenfor rodzonen, ikke på toppen af rodzonen, da det vil brænde nye rødder, der er tæt på overfladen. Wate kompost og gødning godt.

•Applicer en to-tommer dybe lag af barkflis omkring bunden af planten og seks inches forbi rodzonen. Være en tomme mellemrum mellem barkflis og stammen af knockout rejste sig for at forhindre mug i at sprede sig til bushen som kompost henfalder. Holde det jævnt fugtig, indtil nye vækst vises.

Tips & advarsler

  • Lad en knockout steg vokse den første sæson uden beskæring så det kan få etableret i landskabet. Befrugte som anbefalet på rose-gødning container etiket.

Relaterede artikler