Hvad stopper eksisterende Salt korrosion på aluminium?

September 19

Hvad stopper eksisterende Salt korrosion på aluminium?

Aluminium er et metal, der bruges til mange husholdningsprodukter, herunder dæk og våbenhus rækværk, lamper og udendørs møbler. I modsætning til stål, aluminium modstår korrosion af fugt og luft når de udsættes for elementerne, men salt spray og vejene salte kan forårsage en tilstand forårsaget oxidation, som discolors aluminium overflade. En række metoder bruges til at stoppe de korroderende virkningerne af disse salte.

Om aluminium

Aluminium fremstilles af bauxit, et mineral, der udvindes fra jorden. For at gøre brugbar aluminium, bauxit er knust og sprøjtes med vand, og alle spor af ler og silica er fjernet, ifølge elementært Container hjemmeside. Det er derefter behandlet og omdannet til et materiale, der anvendes til en bred vifte af produkter til både kommercielle og industrielle applikationer. Aluminium har mange anvendelser på grund af sin lette vægt, styrke og korrosion modstand. Det er også en god termisk og elektrisk dirigent og kan indarbejdes i mange former. Disse kvaliteter gør aluminium et metal, der anvendes til mange produkter til hjemmet.

Salt skade på aluminium

Alle metaller korroderer i overværelse af salte. Selvom aluminium ikke udviser ruster ligesom stål gør, vil det udvikle en kalkholdig film og grubetæring i metal overfladen når de udsættes for salt i lange perioder. En neutral sæbe og vand vask vil hjælpe med at fjerne den oxiderede film. Hvis oxidation har bygget i lang tid, vil et buffing hjul hjælpe med at fjerne det fra aluminium overflade. For at stoppe de ætsende virkninger, dog skal du anvende en beskyttende belægning til aluminium og holde belægningen vedligeholdes over tid.

Beskyttende aluminium belægninger

For at beskytte overfladen af havemøbler, belysning, gelændere, låger og andre genstande fremstillet fra aluminium i kystnære miljøer og andre områder hvor salt skade er fælles, bruges beskyttende maling belægninger generelt. Aluminium er et metal, der ikke holder maling godt, men så selvstændige ætsning primere bruges ofte til at give en god base for maling. Andre typer belægninger er tilgængelige, samt, herunder pulver belægning, som gælder pigment elektrostatisk overflade sammen med en harpiks, ifølge pulver belægning Institut hjemmeside. Denne belægning er derefter bagt ved høje temperaturer til at give aluminium en robust og attraktive overflade. Pulverlakering pigmenter kommer i en bred vifte af farver.

At forebygge Salt skade

For at hindre korrosion af aluminium fra salt betingelser, inspicere materialet regelmæssigt og reparere eventuelle skader på overfladen belægning hurtigst muligt. Skyl af aluminium med almindeligt vand efter eksponering til salt eller havvand. Undgå brug af syre rengøringsmidler på aluminium og brug ikke slibende stoffer eller materialer, der kan ridse den beskyttende belægning. Skade på belægningen vil tillade salt til at trænge ind på metallets overflade.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com