Sådan installeres mursten finer omkring en pejs

September 20

Sådan installeres mursten finer omkring en pejs

Mursten pejs omgiver tilføje charme og varme til din pejs. Mindre, tyndere fliser lavet til at efterligne mursten, kaldet mursten finer, er en fantastisk måde at få effekten af mursten uden genopbygge pejsen. Mursten finer er ca 1/3 tykkelsen af mursten, gør det let nok til at installere på mest indvendige vægge.

Instruktioner

•Tag mantels og paneler fra væggen. Sørg for, at væggen er robust og selv. Hvis du har markant ujævn dele af muren, hyre en entreprenør til at flyde væggen, indtil det er niveau.

•Mark dine vægge som en vejledning for mursten finer. Brug et målebånd og en blyant til at lave en linje hver 2 5/8 inches for én række eller 5¼ inches for hver to rækker. Hvor tæt du plads linjerne afhænger på hvor meget vejledning skal du mens du arbejder.

•Spread thinset på en 4 - til 6-mund del af væggen med en murske. Arbejde i 4 - til 6-fods sektioner på én gang så thinset ikke tørre, før du kan anvende fineren. Tryk på finer i thinset. Brug afstandsklodser mellem mursten finér til at holde dem jævnt fordelt.

•Klippe kant stykker med en flise kutter eller en våd så, hvis du arbejder med et stort område. En våd så vil fremskynde opskæringen.

•Indstil det andet kursus af mursten på samme måde som det første kursus. Start med en hul mursten, som er forskudt således at midtpunktet af mursten linjer op med sømmen af to mursten nedenfor. Brug afstandsklodser og tilføje mursten til at afslutte kurset. Tilføje kurser af mursten, indtil din pejs væggen er dækket. Tillad mursten til tørre natten over.

•Applicer fuger mellem finér, ved hjælp af et spidst murske. Slebet flise injektionsmørtel vil mest ligner rigtige mørtel. Ved hjælp af et spidst murske tvinger fuger mellem fliserne og vil reducere mængden af injektionsmørtel til at rense ud i ansigtet af hver mursten.

•Aftør off alle injektionsmørtel fra mursten. Ren svamp og vand ofte. Tillad injektionsmørtel til tørre.

Tips & advarsler

  • Selv om mursten er benævnt mursten finer, er der fremstillet af samme materiale som rigtige mursten. Hvis du har brug at hænge en mantel eller andre dekorative elementer fra dine mursten pejs væggen, bruge en murværk drill bit i stedet for din almindelige bit til at bore huller i væggen.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com