Anvendelser af Datura blade

09/27/2016 by admin

Anvendelser af Datura blade

Datura blad brug vises i hele meget af historien. B & T World frø hjemmesiden fortæller en Zuni legenden om visionært og shamanistisk bruger af anlægget og hvordan det kan "få folk til at falde i søvn og har visionære drømme." Site noter oprindelsen af anlægget er ukendt for botanikere men siger historiske konti af indfødte kulturer rundt om i verden beskrive menneskelig bruger af datura som et lægemiddel og visionære anlæg i de sidste 3.000 år. Den New Mexico State University's (NMSU) lægeplanter i sydvest hjemmeside echos disse påstande med henvisninger til antropologiske konti fra hele verden.

Shamansk

Ansættelse af datura blade for shamansk og visionær formål er den mest udbredte dokumenteret brug af anlægget. Kinesisk, Aztec, indiske, Native American, caribiske ø, Chumash, Gypsy, mexicanske, sydamerikanske og Zuni legender og poster alle nævne anvendelsen af datura blade til vision quests, indvielser og andre hellige ritualer og visionær formål.

Datura er ikke reguleret ved lov i USA, men næsten hvert websted, der rapporter om dets brug advarer mod at bruge det til rekreative hallucinatoriske formål på grund af de magtfulde alkaloider indeholdt i bladene og andre dele af planten. Høje doser af te eller røget blade siges at fremkalde hallucinationer fører til en komplet pause med reaility og den manglende evne til at skelne mellem virkelighed og drømme.

Lægemidler

Aztekerne efter sigende brugte et afkog af datura blade udvortes eller bruges som en stikpille til at behandle svær feber. De anvendes pulveriseret datura blade som en behandling for hæmorider og røget tørrede datura bladene lindre astma og for at dulme halsen og lungerne bronkierne.

Insomniacs har brugt datura blade som en bed foring, ifølge NMSU hjemmesiden. Hjem retsmidler Guide hjemmeside anbefaler at gøre en kompliceret tilberedning af saft fra datura blade blandet med sesamolie og gigantiske sluge wort blade for at producere øre dråber for at kurere earaches og andre øre lidelser. Det antyder også, at datura blade bundet til ammende bryster vil bidrage til at tørre op overskydende modermælk ved hævelse og smerte.

Historiske

Webstedet NMSU rapporter anlægget kunne være hjemmehørende i Asien, og at rejsende det vest ind i Europa og derefter videre til nord og Sydamerika. Asiatisk oprindelse teori kommer fra Sammenslutningen af anlægget med Sanskrit og Hindustani ord "dhattura" og "dhatur." Hjemmesiden bemærker også, at datura kunne være hjemmehørende i Mellemamerika, fordi klima og vækststed i denne region svarer til fordelingen af plante andre steder rundt om i verden.

Europæiske historiske beretninger om datura knytte anlægget til trolddom og opskrifter til salver og salver. Uanset dets oprindelse, datura har længe holdt opmærksomhed af en lang række menneskelige kulturer rundt om i verden i tusinder af år.

Relaterede artikler