Hvordan til at grave ud en Bradford pæretræ

September 22

Hvordan til at grave ud en Bradford pæretræ

Bradford pærer er hjemmehørende i Kina og Korea. Træerne vokser 12 til 20 fod høj, med fuld grønne grene, en tidlig bloom, en smuk pyramide form og lyse farve i efteråret. Bradford pærer kræver fuld sol til at vokse godt og er modtagelige for vind og frost skader. Træet er en populær beplantning langs gader på grund af dets positive egenskaber. Hvis du elsker en Bradford pæretræ men ikke elske sin beliggenhed, grave det op og flytte den.

Instruktioner

•Dig op Bradford pæretræer i foråret. Vent blade indtil faren for frost er gået, men før alle træets tilbage. Pæretræer kan også blive gravet op i efteråret, men foråret giver dem mere tid til at blive etableret og stærke, før vinteren sætter ind.

•Calculate roden masse. Antage rødderne sprede ud 12 inches i diameter for hver tomme af træ diameter. Med hensyn til dybde vokser de typisk 6 inches for hver tomme af diameter. Hvis pære træstamme er 2 inches lang, giver mulighed for en 18 - til 24-tommer-dækkende jord bold, 12 inches dyb.

•Measure formodet diameteren af root masse med et målebånd. Indsæt en skovl på den fjerneste punkt fra træstamme. Grave rundt om træet i en cirkel, med mål at løsne så meget af rodklumpen som muligt uden at rippe rødderne fra hinanden. Arbejde skovl i dybere og dybere, forsigtigt nysgerrige træ fra jorden. Brug skovl som en løftestang til at hejse træet fra jorden, om nødvendigt.

•Pack muldjord omkring rødderne som beskyttelse. Pak dem ind i jute eller avis. Dette vil skære ned på deres eksponering for vind eller sol. Prøv at holde så meget af den oprindelige jord på plads som muligt, fordi det hjælper træets succesrate, når udplantningen.

•Tie sejlgarn omkring rodklumpen hvis du planlægger at flytte pæretræ langt. Vand rødder rigeligt med din haveslange.

•Flyt Bradford pære til den nye placering.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com