Hvor hen til skrap Wire et hjem termostat

September 23

Hvor hen til skrap Wire et hjem termostat

Hardwired termostater tilbyder funktioner som programmerbar indstillinger, touch screen-betjening og filtrere skærme. Hardwired enheder trække deres strøm fra en ekstern strømforsyning, dermed lindre husejere fra besværet med udskiftning af batteri, der stammer fra trådløse termostater. Hardwiring en termostat til opvarmning og køling apparater i hele hjemmet er ikke en vanskelig opgave for personer med en forståelse af grundlæggende elektriske ledninger.

Instruktioner

•Læs instruktionerne, der fulgte med termostat. Konfigurationen kan afvige fra en mere fælles og lære lidt er altid en god ting. Læs manualen, der fulgte med ovnen til at sikre, at dit system er kompatible og til at se klart hvor du skal placere ledninger.

•Drej slukke for strømmen til ovnen. Shut off switches ligner en lyskontakt, men er beliggende nær ovnen og på loftet eller tydeligt markeret på væggen. Teste magt med et multimeter i ovnen til at sikre, at strømmen er slukket. Hvis der er noget problem at finde kontakten, slukke for strømmen på afbryderknappen.

•Lift faceplate af termostaten ud og se på hvor mange ledninger der kommer ud. Der er enheder, der konverterer to ledninger til fire eller fem, men hvis termostaten kræver mere ledninger, end en professionel bør bringes i og/eller nye ledninger løber fra ovnen til termostaten.

Uddelingen wiren farver efter termostaten instruktion. Den standard opsætning begynder med den røde ledning går til RH, der normalt har en jumper derfra til RC. Grøn tilknyttet G og beføjelser blæseren for gange når kun ventilatoren kører. Gule ledninger tilsluttes Y og styrer klimaanlægget. Endelig, den hvide ledning tilsluttes W og styrer varmen.

Nogle systemer har ekstra ledninger. Det er her at læse vejledningen kommer handy. Nogle ovne kan kræve en fælles tråd, der er sort eller blå og opretter forbindelse til fælles i ovnen. Dette kræves normalt på termostater, der er digitalt eller mekanisk med en indikator.

Uddelingen termostaten på væggen. At sikre, at det er niveau og placeret ordentligt.

•Åbn ovnen dør og Find printpladen. Tilslut ledningerne til ovnen. En ledningsdiagrammet er placeret på indersiden af døren og viser layoutet, hvis du løber ind i vanskeligheder. Det samme brev til farvemuligheder bør være til stede på printplade som findes i termostaten.

Uddelingen af ovn døren og drej på magt


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com