Materialer til vindue behandlinger

09/25/2013 by admin

Materialer til vindue behandlinger

Vindue behandlinger omfatter noget, der er brugt på eller omkring et vindue som en skygge, solbeskyttelse eller dekoration. Mange forskellige materialer bruges til at lave vindue behandlinger og de alle præsentere et anderledes udseende og stil. Når du planlægger nye vindue behandlinger er det vigtigt at kende de behandling materialer til rådighed, således at du kan gøre den mest informeret beslutning.

Klud

Dugen er normalt det første materiale, at folk tænker på når de tænker på vindue behandlinger. De fleste gardiner er lavet af en form for klud. De typer af klud, der er brugt, men varierer meget. Bomuld er et populært, fordi det er billigt og kan rumme en række forskellige figurer. Silke er et andet fælles valg, fordi det giver en regal udseende. Mange andre slags klud bruges også som: musselin, polyester, uld og endda bambus fibre.

Træ

Træ der bruges til at lave flere forskellige slags vindue behandlinger. Træ skodder anvendes til at dække enten indersiden eller ydersiden af windows. Træ er også brugt til at gøre store tremme blinds og vindue nuancer. Næsten alle slags træ kan anvendes til dette formål. Kirsebær, eg, cedertræ og ahorn er almindelige træsorter til vindue behandlinger.

Metal

Metal er normalt kun benyttes i blinde konstruktion. Metallet bliver anvendt som et alternativ til svagheden af plast og bekostning af træ. Metal persienner fungerer fint, indtil de er bøjet. Bøjet metal blinds er svært at reparere.

Plast

Plast bruges som et materiale til nuancer, blinds og skodder. Plast skodder er robust og kan laves i en bred vifte af farver og teksturer. Plast blinds er nogle af de billigste form for vindue behandling til rådighed. De kommer i mange farver til at matche enhver dekorative tema. Plast nuancer er lavet af tynde, fleksible plast og bruges ofte sammen med en anden form for vindue der dækker såsom gardiner til at give ekstra solbeskyttelse.

Græsser

Græsser såsom hamp, jute, siv og lille tændstik woods er almindeligt anvendt til nuancer som et alternativ til plast. Disse nuancer tilbyde funktion samt design. Næsten enhver form for hård græs eller fibre kan bruges. Disse græsser er ofte farves forskellige farver til at matche mange stilarter af indretning. Bambus bruges også til at gøre nuancer og blinds.

Vinyl

Vinyl er et fælles materiale ses i vinduet behandlinger. Det er billige og fleksible og kan formes i næsten enhver form. Det er almindeligt at se vinyl nuancer, blinds og skodder. Vinyl kan være farvet til at matche næsten enhver farve.

Relaterede artikler