Liste over insekter indfødte til Pennsylvania

September 29

Pennsylvania er hjemsted for en bred vifte af indfødte og ikke-hjemmehørende insekter. Identifikation af insekter er det første skridt mod deres kontrol. Der er mange ikke-hjemmehørende insekter arter i Pennsylvania, der blev oprindeligt indført med henblik på bekæmpelse af afgrøde skadedyr. Over tid, men disse insekter har mangedoblet antallet og har forvandlet til gene for boligejere. Disse omfatter larver og voksne af mariehøne biller.

Europæiske brand Ant

Trods sit navn er den europæiske brand ant (Myrmica rubra) også hjemmehørende i det nordøstlige USA, herunder Pennsylvania. Røde myrer er rødbrun i farve og har skinnende, stærkt skulpturelle organer. Myrerne tilhøre gruppen af stikkende myre arter og omtales også som de røde myrer. Reder af myrerne er vanskelige at få øje på fordi de bygge deres Sommerhuse langs rødderne af træer og større planter, under sten og i rådnende træ. Røde myrer er også meget mobile og flytter deres kolonier regelmæssigt gennem sommeren.

Amerikansk kakerlak

Den amerikansk kakerlak (Periplaneta Americana) er den største blandt de indfødte Pennsylvania kakerlakker. Insekt er fundet i byen lossepladser og kældre og damp tunneler af bagerier, restauranter og købmandsforretninger. Voksen insekter er rødbrun i farven og ca. 2 ½ inches lang med store vinger, der dækker deres hele underlivet. Selv om insekter er i stand til at flyve, gør de sjældent det i Pennsylvania. Amerikanske kakerlakker feed på en bred vifte af fødevarer og foretrækker rådnende organisk materiale. Voksen insekter kan nemt leve for 2-3 måneder uden mad og om en måned uden vand.

Aspen blad Bille

Aspen blad Bille (Chrysomeia crotchi) ofte invaderer skælven aspen træer og er hjemmehørende i Pennsylvania. Larver af foder på de lavere blade overflade og voksne biller feed på hele blade, fører til hurtige bladtab. Aspen blad biller er blandt de store defoliating biller i Pennsylvania cottonwood blad Bille, den amerikanske ASP Bille og grå willow leaf beetle.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com