Sådan tapet Over groft tilhuggede Cedar paneler

October 2

Tapet kan opdatere og ændre udseendet af et værelse. Væggene i det rum, du ønsker at tapet skal være helt glat. De skal også have en overflade, der tapet kan tiltræde. Hvis du har de rigtige leverancer kan du tapet over rå væg overflader, som groft tilhuggede cedar paneler. Alt du skal gøre er, forberede væg overflade først.

Instruktioner

•Find hver søm i hver væg, hvor stykker af ru tilhuggede cedar paneler kommer sammen. Brug en hobbykniv til at skære et stykke af sheetrock tape til længde på hvert søm, og anvende båndet ved at trykke det på plads over hver søm.

•Fyld en mudder pan med sheetrock mudder. Sætte låget tilbage på spand af mudder, efter du fyld gryden, så mudder i spanden ikke tørre ud. Brug en sheetrock kniv til at glatte en 1/8-tommer tykt lag mudder over ikke blot de tapede sømme, men hele overfladen af hver væg. Tillad denne frakke af mudder til tørre i fire timer.

•Applicer en anden frakke af mudder på hele overfladen af hver væg. Tillade det andet lag tørre i 12 timer.

•Anvend en bøde-grus slibning blok eller hånd sander til sand mudder. Gør dette for at fjerne grater, kamme eller bobler, der findes i mudderet, således at tapetet ikke vil have pletter under det, der ville være mærkbar. Brug en blød klud til at fjerne alt støv fra vægflader, når du er færdig slibning.

•Fyld en maling bakke med primer. Bruge en rulle til at anvende primeren på hver væg, over den slebet mudder. Udfyld alle kanter og hjørner, som rullen ikke kan komme til, ved hjælp af en lille pensel eller en edger. Anvende primeren over mudderet, så de tapet har en overflade til at tiltræde, da det ikke vil korrekt overholder mudder alene.

•Brug et målebånd til at finde højden og bredden på hver væg. Tag antallet inches lang at tapetet er og opdele dette nummer i bredde i inches på hver væg. Gøre dette til at finde ud af hvor mange ark-af-tapet-bred hver væg er. Multiplicer antallet af ark bred hver væg er højden af væggen. Gøre dette at vide, hvor mange ruller af tapet vil det tage for at gøre hver væg.

•Brug et målebånd, lige kant og mærkning blyant til at måle, markere og klippe det første stykke af tapet er højden af væggen. Køre mærkning blyant langs den lige kant til at gøre en mørk cut linje, så slutningen af tapet bliver lige og endda.

•Våd tapet, der allerede har pasta på bagsiden ved hjælp af varmt vand. Lad det sidde i to minutter. Anvende tapet pasta til bagsiden af tapet, der ikke har pasta allerede på det, ved hjælp af en tapet pasta pensel. Brug en plan for at sikre, at den første brik er hang lige. Skub til at justere, at gøre stykket lige efter niveauet. Hænge resten af tapet på samme måde. Bruge kanterne af det stykke, der har været hang lige til at hjælpe guide dig i hængende resten lige, og måle og justere hvert stykke som nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Spørg en ven om hjælp til at gøre dette job, gå mere gnidningsløst og hurtigere.
  • Bære en maske, når slibning.
  • Ventilere samtidig ved hjælp af primer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com