Sådan måler vasken størrelse i granit

October 3

Sådan måler vasken størrelse i granit

Når du installerer en vask i en granit bordplade, skal du skære en åbning gennem granit til hus i vasken bassinet. Denne åbning er målt til at specifikt indeholde din vask, og hvis det ikke er korrekt skåret, installationen vil ikke være stærke og langtidsholdbare. En top-montering vasken har en rand, som hviler lige på kanten af granit, med et bassin, der sidder under counter overflade. Din køkkenbordet hul skal være mindre end randen, men større end vask bassin målinger.

Instruktioner

•Measure vasken dimensioner med et målebånd. Mål fra kanten af vasken randen på forsiden til kanten af vasken rand på bagsiden og fra side til side. Tage ned disse målinger på et stykke papir.

•Measure bredde af vasken fælg fra bassinet til kanten af fælgen med målebåndet og nedskrive denne måling. Denne måling er den samme hele vejen rundt om vasken.

•Overførsel de første målinger på granit køkkenbordet ved hjælp af et målebånd eller en gipsvæg lineal, kridt eller markør og en lineal. Tegne en skitse på køkkenbordet med en lineal. Måle bredden af fælgen fra kanten af konturen, og gør et mærke i hvert hjørne af dispositionen. Tegne en anden disposition inde den første skitse ved hjælp af de nye mærker i hjørnerne. Dette indikerer, hvor kanten af randen er.

•Draw en linje i midten af to skitserer ved blot skære afstanden mellem to i halve, markere det og spore en ny linje. Dette er skære linjen for din granit vask. Det efterlader nok plads til randen mod hvile på granit, og giver masser af plads til at installere i vasken bassinet inde i hullet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com