Sådan hæves havkat i en tønde

October 3

At hæve fisk for fødevarer har været en populær landdistrikter aktivitet i århundreder. Du behøver ikke en masse plads, selv om, at hæve havkat for tabellen. Du kan bringe op til 40 tabelstørrelse havkat til udløb med en 55-gallon tønde og nogle enkle udstyr.

Instruktioner

•Indstil op vandhanen forsamling i tønden. Markere en plet på din tønde ca 8 inches op side fra bunden. Bore ud en cirkel lige stor nok til at passe stramt vandhanen forsamling. Udjævne kanter af hullet med en fil og indsætte tryk forsamling med vandhanen vender udad. Vedhæfte forsamlingen til tønde med marine fugemasse til at oprette en lukkehøjde stram. Tillad fugemasse til tørre i 24 timer før tilsætning af vand. Tillægge vandhanen slutningen af forsamlingen haveslange.

•Hook op akvarium ilt pumpe ifølge producentens anvisninger. Sæde pumpen fast ind i tønden, og sørg for, at vandindtag til pumpen er screenet over ikke at uheld suge op fiskene.

•Find egnet permanent placering for tønden. Holde tønden i et skyggefuldt sted sikker fra vaskebjørne, katte og andre fisk rovdyr. Tønden skal være tæt nok til en stikkontakt for pumpen til at tilslutte. Under et udhæng på nordlige ville side af huset være ideelt.

•Fyld tønden med vand. Det er bedst at bruge vand fra hanen til denne proces som Dam eller sø vand kan indeholde giftige alger, som kan forgifte dine maller. Når tønden er fuld inden for 8-tommer i toppen, så vandet kan de-chlorinate i 24 timer før introducting havkat.

•Tilføj dit fingerling havkat. Du kan købe sættefisk fra din lokale udvidelse office eller et lokale fiskeri. Tilføje op til 40 sættefisk til din tønde. Dette tal vil tillade havkat at vokse til spiselige størrelse (1 til 1 1/2 lbs) i 9 måneder. Tillad fisk at akklimatisere sig deres nye omgivelser i 4 timer før fodring.

•Når din havkat to gange om dagen. Du kan købe kommercielle fisk mad eller du kan hæve din egen orme eller larver at fodre dem. Fodre indtil havkat begynder at miste interessen i at spise. Hvis du fodre for meget, vil mad rådne i tønden og få vandet til at blive overskyet og fremme væksten af alger.

•Ændr ud vand dagligt. Afløb fra 15 gallons af Dam vand gennem slangen og tryk samling hver dag. Erstat med 15 gallon af frisk vand fra hanen, har fået lov til at fjerne chlorinate for 24 timer. Brug spildevand som næringsstof-rige gødning til din have.

•Overvåge vandtemperaturen i tønden ofte. De ideelle temperatur for havkat er mellem 70 og 80 grader F. I nord, gør dette det ideelle tidspunkt at hæve havkat fra det tidlige forår indtil slutningen af efteråret. I syd, er det fra tidlige efterår til slutningen af foråret. Skygge tønde fra solen så meget som muligt i varmt vejr til moderat temperatur. Havkat kan håndtere køligere temperaturer men vil vokse mere langsomt.

•Harvest din fisk, når de når 1 til 1 1/2 kg. Du kan enten høste dem frisk som du har brug for dem eller høste dem alle på én gang og fryse dem, enten helt eller filetted. Når alle fiskene er høstet, dræne tønde og vask med en svag blegemiddelopløsning før du starter den næste batch af fisk.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com