Hvordan man opbygger et hegn for at holde hele livet

October 6

Rejser tilbage vejene i New England afslører gamle sten vægge og hegn, som kan dateres tilbage 200 år eller mere. Landmændene derefter behøvede en hemmelighed til at opbygge varige hegn havde, men de et bedre materiale at arbejde med, og vilje til at sætte tid til at opbygge noget, der varede langt forbi deres gange.

Instruktioner

•Dig flat-sidet skyttegrav 15 inches dyb, 20 inches lang og så længe som hegnet kræver. Tamp nede i bunden af renden med hånd sikret mod manipulation. Kontrol på stedet skyttegrav bund niveau hvert par fødder med et vaterpas og justere dybden i overensstemmelse hermed for at niveau det i hele længden.

•Drape landskabspleje stof over grøften, således at det dækker indre helt og er et par inches over jordhøjde på hver side.

•Pour seks inches af ært grus ind i renden, være omhyggelig med ikke at rive stoffet, og niveau det. Placér en blok af kalksten over grus fra starten af hegnet, med den lange side kører fra side til side af renden. Der bør være en 1-tommer kløft mellem slutningen af blokken og hver side af renden. Placer en anden blok i den samme mode ved siden af det og trykke på det med en hammer til at tvinge det tæt på den ene. Fortsætte med at tilføje blokke, indtil du når til slutningen af hegnet linje. Dette er grundlaget for hegnet, der de andre blokke vil hvile på. Kontrollere hvert par blokke for at sikre, at basen opholder niveauet.

•Sæt din første blokere for hegnet på langs på base omkring 2 inches i fra kanten. Fordi bunden er 18 inches lang og blokken er 12 inches lang, bør du have omkring 3 inches af base på både forsiden og bagsiden af blokken. Mark omkring det med en markør og løfte den op. Nu hvor du ved, hvor blokken er at gå, murske omkring 1/4 kop af mørtel på soklen, tyndt spredt under den første blok. Holde mørtel om 1 tomme fra hver kant af den markerede linje. Placere blokken på mørtel og sædet det fast ved at trykke og wiggling det.

•Fortsæt at lægge blokken i den første række på samme måde, indtil du kommer til slutningen. Efter den anden eller tredje blok ved du hvor du sprede mørtel og vil ikke længere behøver at markere blokke og derefter løfte dem. Lægge mørtel direkte på den lavere base og sæde blokke. Bruge hammer til at trykke blok tæt på ene ved siden af. Du vil have dem til at være så tæt som muligt. Ende blok skal være en af de halve blokke, der er kun 9 inches lang.

•Lay den anden række på samme måde som den første række, bortset fra at starte den første blok med en af de 9-tommer blokke. Dette sikrer de lodrette sømme af blokkene er altid offset. Færdiggøre den tredje og fjerde række, starter først med en 18-tommer blok og derefter en 9 tommer blok. Efter den fjerde række er lagt, skal du være ca 3 inches over linjen jord. Udfylde pladsen i mellem sten og siden af renden med flere ært grus, sikre at den landskabsarkitektoniske stof trykkes mod jorden, ikke mod hegnet blok. Niveau grus med jorden.

•En komplet så mange rækker som du har brug at nå frem til knæ-høj. Dette er omkring 20 inches, så omkring 10 rækker vil være nødvendig. Dette giver tre rækker underground for støtte, og syv rækker over jorden for hegnet.

Tips & advarsler

  • Sortere ud blokke med kosmetiske fejl og sætte dem under jorden. Vægten af stenen bliver den primære faktor holder hegnet sammen. Mørtlen er der "just in case."
  • Ny Englanders arbejdede med sten i de gravet ud af felter, som gav indhegne et meget uregelmæssig kig og tog stor dygtighed at mestre. Rede sten gør opgaven meget lettere.
  • Løfte og sætte sten denne størrelse er cardio-intensive. Tag din tid og har nogen der for støtte og nødsituationer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com