Om søjle egetræer

October 12

Grøn søjle pin eg (Quercus palustrist "Pringreen") er en relativt ny række eg blev indført i 1994. Træet er en unikt landskabsmæssige modellen med mange anvendelsesmuligheder. Det serverer i byområder som en levedygtig street-side træ. Det er undertiden omtales som smaragd søjle eller sump eg.

Beskrivelse

Kendt for sin smalle tætte krone, dens moderat til hurtig vækstrate og dens oprejst, søjleformede vane, grøn søjle pin eg vokser til en højde af 50 til 60 fødder med en spredning på 15-25 fod. Det er blankt, grønt løv, der forvandler maroon-rødt i efteråret. Bladene forbliver ofte på træet i det meste af vinteren.

Voksende

Grøn søjle pin eg er hårdfør i U.S. afdeling i landbrug plante hårdførhed zoner 4 til 8. Det vokser bedst i fuld til delvis sol i en ler, lerjord eller sandet jord, der er let syrlig. Det kan klorose i basisk jord. Træet kræver lejlighedsvis vedligeholdelse og vedligeholdelse, såsom regelmæssig gødskning og beskæring til at fjerne dieback. Det trives under våde forhold og tolererer stillestående vand. Grøn søjle pin eg er yderst tolerant af forurening og er godt i byområder.

Bruger

Med sine smalle og oprejst vækst vane fungerer grøn søjle pin eg som et eksemplar eller accent plante. Det er nyttigt for hække og skærme. Træet er anbefales til street-side i vestlige Wisconsin af Wisconsin Department of Natural Resources på grund af sin relativt hurtig vækstrate, opretstående vane og tolerance over for forurening.

Oprindelse

Det blev patenteret og indført i 1994 af James R. Feyrer. Træet stammer i en børnehave i nærheden af South Brunswick, New Jersey. Grøn søjle «frø forælder var Q. palustris "Crowrnight," en sort værdsat for sin opretstående vane og opstigende grene. Træet er noteret i patent som er karakteriseret ved sin, "smalle, tætte, fastigiate krone af blanke mørke grønne blade."


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com