Hvordan til at bore kalksten

10/12/2013 by admin

Hvordan til at bore kalksten

Kalksten fliser, blokke og naturlige vægge er nogle emner, du kan være nødvendigt at bore i, når du arbejder på hjem forbedringsprojekter. Selvom kalksten rock kan være sværere at bore gennem end mange andre typer af materialer, såsom træ, kan opgaven gøres lettere hvis ordentlig forsyninger og teknikker der anvendes. Heldigvis, moderne udstyr gør opgaven at bore gennem kalksten meget nemmere end i tidligere år, hvor lange timer af arbejdskraft var ofte behov for at fuldføre opgaven.

Instruktioner

•Dæk det område du ønsker at bore med et stykke gaffatape eller malertape. Dette vil hjælpe analyser til ophold sætte samtidig skabe et hul i kalksten. Gøre en mark på båndet med en pen på det nøjagtige sted du nødt til at bore.

•Fyld din spray flaske med vand. Hold øvelsen i en ret vinkel mod det sted, du planlægger at bore.

•Hav en assistent stå ved siden af dig med sprayflaske fuld af vand. Fortælle assistent til at sprøjte en konstant strøm af vand over borehoved, som du boring. Dette er vigtigt, da diamond borehoveder er beregnet til at holdes våd under brug.

•Drill i kalksten, ved hjælp af let tryk. For meget pres kan beskadige borehoved. Fortsætte boring på denne måde, indtil du har nået den ønskede dybde. Stop og genopfylde din sprayflaske, som nødvendigt.

Relaterede artikler