Skifer Sealer DIY

October 13

Skifer Sealer DIY

Natursten af enhver art er porøs karakter. Mens nogle installation områder kan stå, som det er, vil andre kræve en beskyttende sealer. Dette er ikke kun at beskytte integriteten af installationen selv, men det er også at beskytte den underliggende substrat vandskade potentielt skade gennem årene. Du vil finde en bred vifte af fangere at vælge imellem, og hvad du beslutter at bruge vil afhænge helt personlig præference.

Hvordan fangere arbejde

Det primære formål med fangere er at beskytte de naturlige sten fra farvning over tid. Da skifer er naturligvis porøs, bevarer det nogen fugt, at det kommer i kontakt med, til sidst gennemvædning af mineraler i vand og farvestoffer i andre væsker. Sealere arbejde ved enten at oprette en beskyttende barriere på overfladen af stenen sig, eller ved at trænge ind i stenen og skabe en barriere som frastøder fugt over tid. Fangere sekundære formål er at beskytte installationen, sig selv, fordi vandskade kan skade thinset under skifer samt substrat under...

Typer af fangere

Tre primære typer af fangere er lavet--aktuelt, gennemtrængende og imprægnering. Hver type har sin egen styrke; beslutte, hvilken en til at bruge er helt op til personlig præference.

Aktuel fangere skaber en barriere på overfladen af skifer eller natursten. Da de fungerer som en barriere på overfladen, skabe de generelt en skinnende, polerede glans på overfladen. Hvis du ønsker for at beholde det naturlige look af sten, vil du undgå at bruge aktuel fangere. De bruges primært til indvendige installationer hvor en person kommer for en poleret glans på overfladen men kan bruges i våde og tørre områder.

Gennemtrængende fangere faktisk arbejde sig ind i stenen, selv, og oprette en beskyttende barriere lige under overfladen, således at beskytte det naturlige look af skifer. Disse er de foretrukne typer af fangere bruges med natursten--især skifer-- og bruges primært til indvendige installationer uden for våde områder.

Imprægnering fangere er normalt forbeholdt udvendige anlæg eller anlæg i våde områder, såsom brusere, badeværelser, køkken bordplader og backsplashes. De arbejder ved at trænge dybt ind i stenen og skabe en obligation i stenen selv, der ikke kun frastøder fugt, men også beskytter mod mineral oprustning.

Seal skifer

Du kan forsegle installationen skifer på flere måder. Først, kan du blot bruge en pensel, hvis du arbejder med en lille nok område. Stenen vil opsuge eventuelle overskydende sealer, der er tilbage på overfladen, så du ikke behøver at bekymre sig om at anvende et helt jævnt lag. Hver type af sealer kræver yderligere programmer over tid for at beskytte de sten og installation fuldt ud. Normalt, bør dette finde sted en gang eller to gange om året.

Derudover kan sealer også anvendes i spray-on format, enten ved hjælp af færdigpakkede spray flasker eller ved at købe en kommerciel sprøjten eller pumpe sprøjte som bruges når sprøjte for ukrudt i haver. Sprøjter er normalt forbeholdt store områder hvor spray flasker eller maling børste applikationer er for lille.

Bær altid sikkerhedsbriller, en respirator maske og handsker, når du arbejder med fangere eller kemikalier af nogen art. Åbne alle døre eller Vinduer for ekstra ventilation, hvis du forsegling et indre område. Sørg for at læse etiketten på din sealer container for præcise tørretider, samt anbefalede fornyet påføring gange. Alle dine forsyninger kan købes hos din lokale hjem forbedring butik.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com