Hvordan man kan fjerne pletter på trægulve

October 16

Hvordan man kan fjerne pletter på trægulve

Selvom trægulve tilføje lidt elegance til dit hjem, er de ikke bevis for pletten. Træ kan blive plettet, hvis det kommer i kontakt med for meget vand. Det kan også få en plet, hvis et kæledyr tisser på gulvet, eller noget varmt er tilbage på gulvet for mere end et par øjeblikke. Hvis dette sker, skal du vide, hvordan man fjerne pletten og genoprette skønheden af dine trægulve.

Instruktioner

•Mix en del eddike og en del olie sammen og hæld det over enhver vand pletter på dit trægulv. Vand pletter tendens til at gøre dit trægulv ser hvid. Gnid den eddike og olie løsning over pletten går med korn af træ. Gnid en gang med en ren, tør klud til at fjerne eventuelle overskydende løsning og polske området.

•Pour citron saft i en skål og tilsæt et par cigaret aske. Dyp en klud i denne blanding og anvende det direkte på enhver plet på dit trægulv, der opstod som følge af varmen. Gnid citron juice og cigaret aske blandingen i kornet af træ. Brug derefter en ren, tør klud til at tage væk overskydende blandinger og polsk området.

•Brug brintoverilte til at fjerne eventuelle mørke pletter på dit trægulv. Disse pletter kan være forårsaget af pet urin eller spildt kaffe. Dryppe hydrogenperoxid over den mørke plet og gnid det. Lad det tørre, og kontrollere området efter 12 timer. Hvis pletten er lettere, men stadig alt for mørkt til at matche dit træ, Gentag programmet hydrogenperoxid. Gøre dette indtil pletten er samme farve som dit trægulv.

•Bleach de farvede område af dit træ, hvis ingen anden metode har arbejdet for at fjerne pletten. Anvende bleach direkte med en malerpensel. Sørg for du har tilstrækkelig ventilation i rummet, mens du arbejder med blegemiddel. Tillad blegemiddel til tørre over pletten. Utah State University anbefaler slibning af træ efter blegemiddel er blevet brugt, fordi blegemiddel rejser korn af træ. Fordi blegemiddel kan beskadige træ, bør det kun anvendes som en sidste udvej.

Tips & advarsler

  • Tandpasta kan også bruges til at fjerne vand pletter.
  • Altid tjekke din plet fjernelse løsninger på en lille inconspicuous område af dine trægulve, før du bruger dem på hele pletten. Nogle løsninger kan ændre farven på dine trægulve.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com