Hvordan reparere sprøjten på en køkkenvask?

October 19

At have en sprøjte på din køkkenvask er en bekvemmelighed. Men når du trykke på aftrækkeren på sprøjten hovedet og der er et problem, det kan være en større irritation. Heldigvis, selvom reparation sprøjten synes at være en "Åh, bror" proposition, det er faktisk en enkel reparation for dig at fuldføre. Vandhane diverter betyder bare, at; det afleder vand fra tuden til sprøjten. Diverter er tilbøjelige til at være den del, du bliver nødt til at erstatte med en tur til et hjem forbedring eller hardware butik.

Instruktioner

•Drej både varmt og koldt vand-sluk ventilerne med uret. Disse ventiler er placeret under vasken. Placere en klud over fælles landbrugspolitik, som er direkte bag tuden på vandhanen, til at vogte beskadige fælles landbrugspolitik. Greb er omfattet af den fælles landbrugspolitik med en fjer og not tang og dreje hætten mod uret, løsne fælles landbrugspolitik. Fjern hætten. Stuff rag i vasken afløb, som beskyttelse mod alle fjernede dele droppe ned i afløbet.

•Sæt kanten af en lille mønt, såsom en fjerdedel eller nikkel, i fordybningen på toppen af diverter. Twist mønten mod uret for at løsne diverter. Trække sig ud af kegle-formet omskifter sammen med gummipakning, ved hjælp af nåle-næse tænger til greb i slutningen af diverter.

•Note navnet af din vandhane og opnå en ny diverter. Hvis du ikke kender dette navn af din vandhane, tage fjernet diverter dig med at finde en ordentlig kamp, når du går for at få en erstatning. Wrap et lag af blikkenslager er tape rundt om trådene i bunden af udskiftning diverter.

•Thread diverter i stilling i vandhanen. Forsigtigt stramme omskifter, ved hjælp af mønten, uden over stramning. Hånd spænd hætten på toppen af diverter. Fjern rag fra vasken afløb og sted rag over fælles landbrugspolitik. Spænd hætten, ved hjælp af tunge og not tænger, være sikker på ikke at overspænde. Drej varmt og koldt vand ventiler mod uret for at genoptage vandstrømmen til vasken. Tænde vandhanen og tryk på håndtaget, sprøjte for at sikre, at sprøjten nu fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • For en enkelt håndtag køkken vandhane, vil du sandsynligvis nødt til at fjerne håndtaget og dele under håndtaget for at nå diverter.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com