Hvordan man kan skære spær haler for etageadskillelsen

October 20

Hvordan man kan skære spær haler for etageadskillelsen

Etageadskillelsen er den vandrette panel, der strækker sig fra toppen af din væg på bagsiden af fascia, eller kant bestyrelsen på den nederste kant af dit tag. For etageadskillelsen skal installeres, skal en vandret fascia board fastgøres til enderne af spær. For at gøre dette, skal spær halerne først skæres med en lodret ansigt på den nederste ende, vedhæfte fascia board til. Snittet er enkelt nok at gøre med en rundsav, men du skal først finde den rette vinkel og markere spær hale.

Instruktioner

•Sæt en vinkel finderen på toppen af en gavl af dit tag, med det ene ben af finder justeres til hver vinkel på taget, går ned fra toppen. Læs vinklen fra finder og dividere med to. Dette er den vinkel, der er nødvendige for at oprette en lodret ansigt på slutningen af din spær.

•Anvend en hurtig square, med spær vinkel mærker, at markere enderne af spær. Holdning den trekantede square med sine diagonal kant mod væggen og det firkantede hjørne overfor diagonalen linje med nederste hjørne af spær. Tryk på læben af den nederste kant af pladsen op mod den nederste kant af spær. Find den korrekte vinkel i en diagonal spalte i midten af pladsen og gøre en mark på linje med det.

•Brug pladsen som en lige kant til at trække en linje fra hjørnet, gennem mark til den øverste kant af spær. Sæt rundsaven til den dybeste indstilling og skære langs ydersiden af denne linje. Markere og klippe hvert spær til denne samme vinkel.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com