Sådan størrelse en Sump pumpe for kældre

10/24/2013 by admin

Sådan størrelse en Sump pumpe for kældre

En sump pumpe afløb grundvand, der siver omkring fundamentet for hjemmet. I et vådt område, et lavt liggende område eller vådt klima denne enhed sparer et hjem fra en fugtig kælder eller crawlspace. Størrelsen skal være tilstrækkelig til at fjerne mængden af vand i overensstemmelse med placeringen. En sump pumpe, der ikke er stort nok bliver nødt til at køre kontinuerligt og kan brænde ud. Der er for stor vil blive tørt og kunne fejl når du behøver det mest.

Instruktioner

•Vurdere tilstand af Vejareal rundt i hjemmet. Hvis det er et lavt liggende område eller våd jorden som med naturlige kilder, skal du fjerne en større mængde vand end en tørre tør jord. Tage hensyn til alle årstider. Én sæson kan være tør, mens en anden har løbende regn. Du skal vurdere sump pumpen på den mest mængden af vand det vil fjerne regelmæssigt over en længere periode.

•Measure dybde på den placering, hvor bundkar pumpen skal fjerne vand. Hvis hjemmet har en krybekælder er kravene mindre end en fuld kælder. De firkantede optagelser af instituttet er også en faktor, som en sump pumpen pit er en central samling for hele fundamentet system. Et stort hus har mere vand fjernelse krav end et med en lille foundation.

•Factor i fjerne pumpen skal presse vand gennem rør til at fjerne den. De fleste sump pumpesystemer presse vandet op og ud gennem et rør, der forbinder med storm kloak, de vigtigste afløb fra hjemmet eller eventuelt direkte udendørs på grund af hjemmet.

•Vælg sump pumpen baseret på dens hestekræfter, ikke dens størrelse. En mindre, mere kompakte hjem, der har en typisk afstand at fjerne vandet kræver ikke en tunge sump pumpen. En standard størrelse for de fleste gennemsnitlige størrelse hjem er 1/3 hestekræfter. For en større hjem i en meget tør område, må en større pumpe ikke være nødvendig. Tage alle faktorer i betragtning.

Relaterede artikler