Hjemmelavet Weed Killer sikker omkring blomster

January 26

Majsglutenmel er et naturligt produkt, der indeholder proteiner, der er giftige for nye rodsystemer men skader ikke blomster med etablerede rodvækst. Kvælstof i majsglutenmel vil faktisk gavne blomst vækst.

Majsglutenmel

Majsglutenmel er en naturlig biprodukt af majssirup produktion. Det er 60 procent protein med 10 procent kvælstof. Dens kvælstof-fosfat-fosfor balance er 10-0-0. Majsglutenmel er både herbicid pre emergent og naturlige gødning, så det er en naturlig ukrudt og foderprodukt.

Majsglutenmel og ukrudt

Naturlige vegetabilske proteiner--dipeptid--i majsglutenmel er giftige for rodvækst i planter. Om efteråret og foråret programmer forhindrer rødder i oprettelse af og frø fra spire. Majsglutenmel styrer mælkebøtter og crabgrass og også reducerer spiring satser for curly dock, Pileurt, lam kvartaler, Opret amarant og Vejbred.

Majsglutenmel og blomster

Majsglutenmel er anvendt til øverst 1/4 tomme af jord inden omplantning enårige, stauder eller grøntsager. De vil ikke blive påvirket af majsglutenmel, fordi de har et stærkt rodsystem. Med mindre konkurrence om næringsstoffer i jorden bliver planterne mere energisk. Protein i biprodukt, der fungerer som en langsom frigivelse gødning, gavne plante blade og farve.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com