Kan en Saguaro kaktus skal genplantes hvis det falder Over?

April 25

Kan en Saguaro kaktus skal genplantes hvis det falder Over?

Saguaro kaktus (Carnegiea gigantea) vokser kun i Sonoran Desert, sortimentet strækker sig fra vestlige Sonora i Mexico i Arizona og sydøstlige Californien. Saguaro er den højeste kaktus i USA og lejlighedsvis tips over ved regn og torden. Hurtig indsats kan give en falden saguaro en ny chance.

Beskrivelse

Saguaros vokse op til 20 fod høje i deres lange levetid. De vokser langsomt, men nå kun 1-2 inches i deres første otte år. Unge kaktus udbrede fra saguaro frugttræsfrø, ofte vokser under den beskyttende skygge af en "sygeplejerske" træ såsom mesquite. Saguaro's første arm vises efter 50 til 70 år, og kaktus modnes på 125. Nogle saguaros opnå 200 år eller mere.

Hvorfor Saguaro falder

Vand er dyrebare på ørkenen og saguaro gør fuld brug af nedbør. Den saguaro cirkulære skelet består af woody ribben inde i dets ydre kød. Sammenkoblede ribbenene udvide som cactus rødder tage i regnvand. Læg i den ydre hud også udvide, lagring af vand inde cactus indtil kræves. Efter en storm, kan saguaros fordoble i omkreds og vægt. Når våde jord løsner grebet af de lavvandede rødder, fjeldet en stærk vind vand-tunge kaktus.

Udplantningen betingelser

Saguaro rod ordning omfatter en central tap roden af op til 60 centimeter, og mange lavvandede, vandrette rødder udstrålende ud så mange fødder som kaktus er høj. En falden saguaro med en intakt Rodsystemet er en god kandidat til genbeplantning hvis cactus stilk og lemmer forbliver hele, og huden er uskadt. Jo før forsøger du at genplante saguaro efter et fald, jo bedre chance du har succes.

Udplantningen Procedure

Udplantningen en saguaro indebærer grave ud pælerod, åbne hul tilstrækkeligt til at tillade udskiftning af rødder, stående kaktus i hullet og fylde i jorden. Saguaros er tungt; en regn opsvulmede kaktus så høj som en mand kan vejer 250 lbs. eller mere. Du har brug for mindst to stærke mennesker til at løfte en 4-mund kaktus; du har brug for meget mere hjælp og måske maskiner til at løfte større saguaro. Det er vigtigt at bevare orienteringen af kaktus, så den side tidligere sydvendt fortsat står over for syd.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com