Hurtigst voksende træer med en god rodsystem

10/31/2013 by admin

Hurtigst voksende træer med en god rodsystem

Holdbare, sundt, hurtigt voksende træer kræver en god rodsystem, der leverer en konstant strøm af vand og næringsstoffer, som gør det muligt for træet at udvide sin højde og bredde. En god rod ordning har flere dybe rødder, der spredes ud, ofte danner fiberholdigt netværk, som støtte i samlingen af fugt. Træer med lavvandede rødder har typisk problemer med miljøproblemer. Mange arter af træer, have en hurtig vækstmønster og gode rodsystemer.

Frugttræer

Grapefrugt træer er subtropisk stedsegrønne citrus-bærende planter, der varierer i højden fra 15 til 20 fod. Et citrus træ rodsystemet består af laterale woody rødder, der producerer grupper af trævlede rødder, at indsamler vand og næringsstoffer fra jorden. "Oroblanco" er en stor, hårdføre grapefrugt træ med en kraftig vækstmønster. Et andet eksempel på frugtbærende træer med en god Rodsystemet er citron træ. Citrontræer vokse til højder på 10 til 20 fod med omfattende rodsystemer består af skrå woody rødder og mindre klynger af trævlede rødder. Hurtigt voksende sorter omfatter "Villafranca," "Rosenburger" og "Nepalesisk aflange."

Blomstrende træer

Sølv linden (Tilia tomentosa) er en hurtigt voksende løvfældende træ med prangende gule blomster. Et stort træ, sølv linden vokser til højder på 50 til 70 fod med en spredning på 40 til 60 fødder, og har en dyb, sprede rodsystem. Gul poplar (Liriodendron tulipifera) er en af de højeste løvtræ i Nordamerika, ifølge skov- og Range.org, med en dyb, sprede rodsystem. Denne blomstrende løvfældende træ når højder på 100 til 200 fod. Gul poplar har kop-formet gul til lys grønne blomster med orange baser.

Løvfældende træer

Rød ahorn (Acer rubrum) er hurtigt voksende løvfældende Bredbladet træer med fleksibel rødder, afhængigt af deres levesteder. I våd jord udvikle røde maples kort taproots med velformede, langvarige laterale rødder. I tør jord producere røde maples lange taproots med kortere laterals. Hurtig-voksende røde ahorn kultivarer omfatter "Drummond" og "Efterår ild." Albizzia seglformede er en af de hurtigst voksende træer i verden, ifølge de Forenede Nationers Miljøprogram. Et prøvemateriale voksede 35 fod og 3 inches i kun 13 måneder, med en daglig vækst på 1,1 inches. Denne malaysiske indfødte er en løvfældende skygge træ med en bred spredning rodsystem.

Stedsegrønne træer

Giant sequoia (Metasequoia glyptostroboides) er et stedsegrønt nåletræ træ med en hurtig vækst, voksende 2 fødder i højde årligt for træets første 50 til 100 år. Den enorme stammen af giant sequoia vokser konstant til at øge sin volumen med en hastighed, der overgår alle andre træ, ifølge California State Parks. Den omfattende rodsystem omfatter 2 til 3 fod diameter vandret voksende rødder med talrige små, threadlike trævlede rødder. Rødgran (Picea abies) er en af de hurtigst voksende Gran arter, ifølge Nebraska Forest Service. Dette medlem af familien Pinaceae når højder på 80 fod med en medium til hurtig sats af vækst. En fælles dekorative stedsegrønne, rødgran har et dybt rodsystem, der hurtigt tilpasser sig jord efter omplantning.

Relaterede artikler