Hvordan man opbygger en gårdhave dækning med cedertræ eller cypresser

November 1

Hvordan man opbygger en gårdhave dækning med cedertræ eller cypresser

Patio dækker shelter område fra Sol, regn og sne. Covers er normalt lavet af lærred, metal, træ eller en kombination af materialer. Dynen er fritstående eller fastgjort til den ene side af en struktur, svarer til solsejl. Baseret på deres udseende og holdbarhed, er cedertræ, og cypres ofte bruges til at dække terrasser.

Patio dække rammekonstruktion

Læg dimensioner og stil af dækslet på grafen eller blueprint papir. Hvis dækslet er knyttet til en struktur, skal den firkant længde være lig eller mindre end den tilstødende tag til at skabe en afbalanceret udseende. De understøttende polakker kan indsættes i jorden rundt langs kanten af terrassen eller ind i huller boret ind i gårdhave base. Bruge et passende antal polakker støtter dækslet under storme og kraftig vind. Oprette et gitter rammer mellem polakker med tømmer stærk nok til at støtte cedertræ eller cypresser plankerne. Maksimal dækning og beskyttelse, at afstanden mellem understøtter lidt mindre end dimensionerne af plankerne.

Cedar dækker

Cedar er tilgængelige i forskellige kvaliteter, men er ingen stærk nok til at bygge strukturer. Cedar er attraktive, holdbare og modstår rådnende og insekt angreb. At bevare sin naturlige, rige, gylden brun farve, behandle cedertræ med en klar finish som sol og regn vil vende det en kedelig grå. Ældre cedertræ med en ensfarvet overflade er stærkere end stribede cedertræ eller splintved. Bruge små negle gælde substrat at forhindre opdeling af træ.

Cypress dækker

Cypress er solgt i fælles og premium kvaliteter og solidt nok til at blive brugt som konstruktion tømmer. De fleste tømmer yards i den sydøstlige del af landet lagerfører cypress, men den skal muligvis bestilles specielt i andre områder. Det bevarer sin lys brun, rødlig nuancer i al slags vejr. Cypress er rot - og insekt-resistente, men vil warp og krøller over tid, hvis ikke ordentligt tørret og hærdet før installation. Som en gårdhave dækning, kan cypress træ knyttes til gitter base med skruer eller søm.

Tips og råd

Overlapper lidt cypress eller cedar planker til at give tilstrækkelig luft flow så dækslet gårdhave kan "ånde" og er uigennemtrængelig for at være ophævet eller revet ved stærk blæst. Cedar er typisk omkring halvt så dyre som redwood og dobbelt så dyrt som pres behandlede tømmer. Hvis du bor i et område langt væk fra naturlige cypress kilder, kan det koste mere end redwood. Maksimale besparelser, overveje blanding træsorter til din gårdhave dækning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com