Kniv beskæring teknikker

11/01/2013 by admin

Kniv beskæring teknikker

En beskæring kniv er en kniv med en krog-formet blade designet til at fjerne dele af et træ af busk. Kniven skal bruges til at fjerne dele af planten til at forbedre sin generelle sundhed og udseende. Ved hjælp af passende teknikker, når beskæring med kniv kan forsikre større anlæg vigor og forebygge traumatiske skader. Uanset hvilken teknik du bruger, bør beskæring cut gøres lige udenfor gren kraven på lemmer. Hvis overordnede gren væv under grenen krave er beskadiget under beskæring, sygdommen kan indtaste de vigtigste træ gennem det åbne sår, og lemmer kan forsøge at vokse tilbage fra kraven.

Rengøring

Den rengøring teknik er når beskæring bruges til at fjerne lemmer i træet, der svækker den træstruktur. Ifølge certificeret arborist Douglas Airhart, kan baldakin af træet rengøres ved at skære væk "fem Ds" så snart de er observeret. Fem Ds omfatter døde lemmer, døende lemmer, syge lemmer, beskadigede lemmer og misdannede lemmer. Når rengøring, dyppe beskæring kniv i sprit efter opskæring hver legemsdel, fordi muligheden for sygdom er højere i disse lemmer. Dette vil desinficere kniven og beskytte træet mod spredning af sygdom.

At hæve

Nedre lemmer kan beskæres fra træet, hvis de opretter en mobilitet problem. Hvis grenen strækker sig ud over en indkørsel eller gangsti, dette er ofte nødvendigt. Denne beskæring teknik kaldes rejser, fordi det giver anledning til bunden af træets krone. Som et træ vokser, udvikler det grene som vokser lav på stammen og parallelt med jorden; Disse kaldes midlertidig grene. Fjernelse af midlertidige filialer er en specialiseret type hæve at figurer af træ. Disse lemmer give ernæring til træet og bidrage til tykkelsen og blussede figur af en moden træstamme, men de er ikke kongruent med form af træets krone. Fjerne disse lemmer gradvist som baldakinen udvikler. Normalt bør du ikke fjerne mere end én eller to midlertidige filialer pr. år når at øge træets baseline.

Udtynding

Den tyndere teknik er når lemmer er fjernet for at begrænse konkurrencen om ernæring, luft og lys. Skære væk lemmerne i crown at mindske vægten på større, mere fintmasket, lemmer til at øge lys og luft flow gennem baldakin og bevare en attraktiv form. En specialiseret form for udtynding er fjernelse af dobbelt ledere. Ledere er dominere lemmer, der kommer ud af toppen af et træ og udgøre baldakins højeste punkt. Disse bør fortyndes, således at træet har en enkelt leder. Gem den leder, der er tættest på midten af træets diameter, og fjerne andre.

Reduktion

Reduktion er når et træ er trimmet tilbage for at begrænse væksten. Bruge denne teknik, da træets naturlige vækstmønster er blevet problematisk på grund af omkringliggende strukturer. Reduktion fastholder den grundlæggende form af træet mens at gøre plads til elledninger eller andre objekter. Ledere og grene er trimmet væk for at gøre plads. Det er sikrere for træet end topping.

Relaterede artikler