Hvad du skal bruge til at fjerne pletter på Vinyl sidespor

February 3

Vinyl sidespor ser strålende, når det først er installeret. Efter et stykke tid, men bliver det slidt og forvitret fra elementerne. Mange forskellige slags pletter på træbeklædningen vil tage væk fra sin tiltrækningskraft. De fleste af pletterne kan renses op. Bestemme hvad du skal bruge til at fjerne pletter på vinyl sidespor, afhænger af typen af pletten.

Græs pletter

Græs pletter er almindeligt forekommende på den nederste del af vinyl sidespor, der er blevet installeret på et hus. Hyppige græsslåning og trimning årsager græs for at flyve op og tillægger Parlamentet. Når det ikke er regelmæssigt vaskes af, kan det plette. Den bedste måde at fjerne græs pletter fra vinyl sidespor er med Murphy olie sæbe. Bland sæbe i en gallon af vand, og bruge en scrubbie til at rense græs pletter. Hvis du ikke har Murphy olie sæbe lettilgængelige, prøve at bruge Lysol, forsvinder Fantastik eller en lignende husstand renere på pletten og skrubbe det indtil det.

Fedt eller motorolie pletter

Fedt og motor oliepletter er almindeligt forekommende på lagerhaller, der har vinyl sidespor, og de vises undertiden på huse. Hvis du gør en masse hjem forbedringsprojekter og græsslåmaskine eller andre appliance reparation omkring struktur, bundet fedt lander på vinyl engang. Eddike og vand er næsten altid din bedste satsning for fedt og motor oliepletter. Bland en løsning af 30 procent eddike til 70 procent vand. Krat de fedt eller motor oliepletter med ståluld eller en barsk krat svamp.

Skimmel og meldug pletter

Skimmel og meldug pletter virkelig tage væk fra attraktivitet ved et hus med vinyl sidespor. Hvis de har været på sidespor for et stykke tid, vil det tage nogle indsats for at fjerne dem. Dave's Custom sidespor på Aonesiding anbefaler blande en opløsning af 1/3 kop pulverform vaskeri sæbe, 2/3 kop pulverform husstand sæbe, der indeholder trinatriumphosphat, 1 fuld quart af flydende vaskeri blegemiddel og 3 Potter vand. Skrub pletten kraftigt med en medium børste og med et krat svamp, indtil det er gået.

Oliekridt pletter

Hvis du har oliekridt pletter på enhver form for en vinyl overflade, kan du prøve at fjerne dem med Lestoil. Ifølge Clorox Professional Products Division, kan du bruge handsker, når du bruger sæbe i en længere periode, fordi det kan være slibende og irriterende. Hæld Lestoil i en spand ufortyndet. Brug en svamp til at anvende Lestoil, og gnid oliekridt pletter, indtil de forsvinder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com