Hvad produkt fjerner cellofan Tape fra træpaneler?

11/02/2013 by admin

Hvad produkt fjerner cellofan Tape fra træpaneler?

Cellofan tape er en type af gennemsigtige tape almindeligt anvendt i crafting. Du kan bruge det til at vedhæfte billeder, tegninger eller ethvert andet papirprodukt til træpaneler i dit hjem. Hvis du fjerner cellofan båndet hurtigt efter montering det, ikke vil rester sandsynligvis forblive på de træpaneler. Hvis du lader det sidde for længe, du skal bruge et produkt til at fjerne cellofan tape og rester.

Pincet

Bruge pincet og fingrene til at skalle af stykker af cellofan båndet. Arbejde fra kanterne af tape mod midten at fjerne så meget som muligt. Pincet hjælpe grip kant af tape, der kan glide væk nemt.

Mineralske spiritus

Mineralske spiritus er et opløsningsmiddel, der opløser limrester. Dette ekstraktionsmiddel er især effektiv til at fjerne lim fra træ paneler med voks på dem. Hvis du vil bruge det, sættetid en ren klud i mineralske spiritus og vride indtil let fugtig. DUP lim med den mineralske spiritus, indtil tape rester er væk. Altid teste et lille område af paneler til at sikre, at det ikke vil skade farve eller tekstur.

Acetone

Acetone er et andet opløsningsmiddel, som fjerner limrester fra træpaneler. Acetone kan opløse lak og bejdse rester, selv om. Det kan også opløse polyurethan belægninger. Således anvendes så lidt som muligt at arbejde væk tape rester. Arbejde indtil tape-rester løsner fra den træpaneler. Fjerne tape rester ud med en plastik maling skraber.

Hvid eddike

Hvid eddike er et andet fælles opløsningsmiddel, som fjerner tape rester på træpaneler. Hvid eddike er helt naturlige og ugiftige. Det kan ikke arbejde så hurtigt som andre opløsningsmidler, men det vil ikke beskadige lak eller pletter. Hvis du vil bruge, sættetid en ren klud i hvid eddike og gnid det over resten, indtil pletten er væk, eller resten er løs, kan du fjerne det med en plastik maling skraber.

Relaterede artikler