Instruktioner for en Bissell lille grøn

November 2

Bissell lille grøn er en kompakt tæppe renere, der let kan transporteres til hvor som helst du har brug for at fjerne en plet. Det er langt billigere end at betale for professionel tæppe rengøring eller leje kommercielle udstyr og være i stand til at fjerne en plet straks forhindrer det i at indstilling ind i stoffet. Forskellige vedhæftede filer og pensler kan bruges til at udvide dysen eller grave ud vanskelige pletter.

Opsætning

Fjern rensetank løsning ved at trække på det, indtil det glider ud af maskinens plasthus. Åbne tanken og tage ud flaske. Fyld tanken med Bissell lille grøn rengøring løsning op til linjen markeret "Formel" og tilføje varmt vand op til linjen markeret "Vand" og derefter erstatte den flaske indsætte og skrue kampvognens cap lukket. Indstille tank tilbage på den lille grønne enhed og tryk, indtil det klikker på plads. Løsne spray dyse og slange ved at dreje låget med uret. Hvis du ønsker at tilslutte en pensel eller andre vedhæftet fil, placere den over dysen og tryk, indtil knappen låsning dukker på plads.

At fjerne pletter med den lille grønne

Med dysen omkring en tomme over det farvede materiale, skal du trykke på aftrækkeren og spray med løsning. Hvis bruger børste vedhæftet fil, energisk krat pletten før du bruger den lille grønne for at støvsuge det op. Tilslut enden af dyse fast ind i stoffet, renses, derefter langsomt trække det mod dig til at tillade tomrummet hen til pille op snavs og fugt. Når maskinen er ikke længere picking up snavs, stoppe sprøjtning løsningen og gå over området flere gange med kun det vakuum for at fjerne så meget fugt som muligt. Til vanskelige pletter, kan du behandle pre område før du bruger din Bissell lille grøn. Bruge spray dyse til grundigt mætte de farvede område med løsning, så lad det trække flere minutter.

Afmontering og oprydning

Tømme det beskidte vand fra samling tank, hver gang du bruger den lille grønne. Skylles for at fjerne snavs eller restkoncentrationer inde. Hvis du har rester rengøring løsning, kan du gemme det i tanken, så din lille grøn er klar til at gå næste gang du skal bruge den. Afbryd enhver pensler eller vedhæftede filer ved at trykke på knappen låsning på dysen indtil den vedhæftede fil udgivelser. Tør ned slutningen af dysen og eventuelle vedhæftede filer, du har brugt til at forhindre snavs fra akkumulere.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com