Hvordan opbygger jeg en kobber rør Trellis?

November 6

dahome2.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 211a4dbc486c2120 • 2015-08-06 11:12:09 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

Los Angeles

CloudFlare

Arbejder

dahome2.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 211a4dbc486c2120 • Din IP: 104.140.137.247 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Du kan købe et espalier på et havecenter eller planteskole, men hvis du planlægger at vokse tunge prydplanter, skal du en stærk, robust espalier. Woody slyngplanter som f.eks klatring roser eller blåregn kan lægge enorme pres på din espalier. Hvis du planlægger at hånd-gør din espalier, vil en kobber espalier samle let og alligevel være solidt nok til at tage vægten af disse tunge prydplanter.

Instruktioner

•Sketch ud dit gitter design på papir med en blyant. Brug dette design til at finde ud af røret længder du skal bruge, samt antallet af albue og T-formede fittings skal du. En 8-fods stigen-stil espalier skal du otte længder af 2-mund-lange kobber rør, fire længder af 3-fods røret, seks T-formede fittings og to albue fittings.

•Measure længder af røret, du har brug for fra din kobberrør og markere dem langs længden af slangen med kridt. Skære længder rør med en rørskærer, eller har stykkerne skære i hardware butik, når du køber røret.

•Sort 2-mund-lange stykker af rør i to endda bunker. Danne sider af gitter ved at forbinde de 2-fods stykker rør sammen ved at indsætte en pipe ende i hver ende af de T-formede rørfittings. Placer en albueleddet i den ene ende af hvert sæt af rør.

•Join to espalier sider sammen ved at placere en 3-mund-lange stykke rør i hver albue og T-montering af et espalier side. Placer anden enden af de 3-mund-lange stykker af røret ind i albue og T-fittings af modparten espalier. Din espalier bør nu ligner en 8-foot-tall stigen.

Uddelingen rørfittings af smeltepunkt flux til hvert rør fælles. Hold flux wire roll i den ene hånd med flux rullet ud og udvidet. Anbring flux mod sømmen af rør montering. Hold en fakkel mod flux til at smelte det. Den smeltede flux vil løbe ind i revner af leddet. Når det tørrer, vil flux danne en sikker bond.

•Crimp røret ender på bunden af gitter til et punkt. Dette vil gøre espalier lettere at indsætte i jorden.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du kender, hvor alle begravet utility linjer er placeret, før du indsætter din espalier i jorden. Alvorlig skade eller død kan forekomme hvis du indsætter en kobber espalier i en nedgravet elektrisk linje.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com