Sådan erstatte en skorsten hætten

November 6

Sådan erstatte en skorsten hætten

En skorsten hætten fungerer som et tilflugtssted for en mursten skorsten. En sund beton cap kaster regn og smeltende sne over drop kanten så fugt er mindre tilbøjelige til at sive ind i de øverste kurser af mursten og mørtel. Endnu kan den frysning og optøningen cyklus af elementer forkorte levetiden for endnu et tykt stykke af beton. Erstatte en omfattende krakket og smuldrende cap kunne spare en skorsten fra flere reparationer senere.

Instruktioner

•Measure i skorstenen. Typiske bolig skorstene er lille nok til at rumme en Præfabrikerede beton cap, der kan købes fra en materiel forsyning. Præfabrikeret skorsten caps er tilgængelige i kvadratiske og rektangulære størrelser fra 16 inches gennem 28 inches lang. Vælg en fælles landbrugspolitik, der vil strække sig over alle fire sider af skorstenen. Hvis din skorsten har en cylinder flue, Sørg for din nye cap har en åbning stor nok til at klare stakken.

•Measure forholdet 1 til 2 af typen N mason cement til sand, ved hjælp af en 5-gallon spand. Grynet mason sand er passende til denne blanding. En pose færdigblandet Type N mørtel kræver bare vand også er egnet til projektet. Dumpe ingredienser i en morter eller en trillebør, og tør-mix med en hakke. Tilsæt vand og fortsætte blanding. Mørtel skal have en glat konsistens som mudder men være fast nok til at bo på en murske.

•Break cap forsigtigt med en hammer og mejsel i mindre stykker, som du kan sikkert bære på taget eller sætte i en spand. Arbejde ned af en stige eller taget. Nogle mursten på banen under fælles landbrugspolitik kan være løs. Nulstille loose mursten med mørtel og tillade dit arbejde at indstille i ca 20 minutter.

•Dampen den øverste række af mursten med en vand sprayflaske. Bunke en selv seng af mørtel på den øverste bane. Afgøre, om du kan løfte fælles landbrugspolitik til toppen eller hvis du vil har brug for hjælp. Efter at fælles landbrugspolitik på mørtel, brug din finger eller et målebånd til at måle, at alle fire sider af fælles landbrugspolitik sidder jævnt på skorstenen. Kontrollere, om niveau og tryk ned høje sider med skaftet af en hammer eller murske. Tuck-point de vandrette og lodrette leddene med punktet, murske.

•Stuff nogen kløft mellem den nye fælles landbrugspolitik og en cylinder flue med Styrofoam opbakning stang, som er tilgængelig på den materielle leverandør. Indlæse mørtel på murske og sprede det rundt på flue. Hældning mørtel med murske så regn vil dræne væk fra flue. Lad blandede til tørre natten over og forsegle potentielle knæk-linjerne mellem den fælles landbrugspolitik og flue med polyurethan caulking.

Tips & advarsler

  • Sikre dig selv ved at bære en sikkerhed vest. Lægger linjen sikkerhed reb bundet omkring den solide midsection af skorstenen eller en robust aftræksrør på taget.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com