Hvordan kan jeg tjekke hvis styrekort til min Pellet komfur er dårlige?

November 7

Hvordan kan jeg tjekke hvis styrekort til min Pellet komfur er dårlige?

Pellet komfur er en ovn, der forbrænder træpiller for at producere varme til at varme boligen (Se referencer 1). Styrekort en pellet komfur tillader brugeren at tænde enheden, og slukke, justere konvektion blæser hastighed og varme output og teste, om komponenter i pellet komfur velfungerende. Kontrollere hvis en styrekort videodekoderen ved kontrol af en blæst fuse, løse forbindelser og leder efter fejlmeddelelser (Se referencer 2).

Instruktioner

•Kontrollér komfur hvis der er en blæst sikring på din pellet som kan påvirke kontrol bord. Udskift sikringen og bruge en overspændingsbeskytter, hvis der er en spændingsbølge. Tjek din kontrol bord for løse forbindelser og flosset eller udsatte ledninger. Kontrollere blæsere og motorer til kortslutninger og forhindringer, hvis en elektrisk komponent har forkortet (Se referencer 2).

•Kontrollér styrekort til en løs forbindelse. Udstødning blæser eller værelse blæseren ikke opererer på din enhed er et tegn på at kontrol bord kan have en løs forbindelse.

•Tjek, om meddelelsen "E-2" vises på styrekort, mens din pellet komfur er tændt. Denne kode angiver pellet komfur har undladt at lys og hvis din pellet komfur gjorde lys så der kan være noget galt med din kontrol bord. Vent til enheden for at cool hvis en brand var tændt, clean burn pot og genstarte din pellet komfur.

•Look for en "E-0" vises på control board. Dette indikerer, at bestyrelsens kontrol fungerer normalt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com