Sådan fjerner blæk pletter fra læder

February 14

Sådan fjerner blæk pletter fra læder

Fandt du en pen mark på din læder pung? En pen lækage i jakkelommen læder? Har du fundet en kuglepen blæk plet på din lædersofa? Kuglepen blæk vil plette læder og pen mærker vil være synlig på læder i år. Men der er ingen grund til at forlade denne grimme blæk plet på din lædersofa, læder pung eller læderjakke! Lær at fjerne pen mærker og blæk pletter fra læder!

Instruktioner

•DAB nogle ISOPROPYLALKOHOL på en bomuld bolden: købe nogle isopropylalkohol (sprit) og hæld nogle af alkohol på et stykke vat.

•Gennemfør en SPOT TEST på LÆDERET: når som helst at fjerne en plet fra læder eller andre sarte stof eller overflade, bør du altid udføre en spot test for at sikre, at du ikke misfarve eller ellers skade læderet. Så gælder nogle alkohol til en inconspicuous placering og lad det sidde i 10 minutter. Du bør ikke have nogen problemer; Når denne spot test er fuldført, gå videre til trin 3.

•Fjern blæk PLETTEN fra LÆDERET: ved hjælp af en alkohol gennemblødt vat, gnid den blæk plet ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Dette gør rengøring blæk mærker fra læder forholdsvis let; blækket skal komme ud ret hurtigt.

•Brug læder BALSAM til betingelse læder: når blæk pletten er fjernet fra lædersofa, læderjakke, læder pung eller andre læder vare, du ønsker at bruge nogle høj kvalitet læder balsam til at genoprette fugt og glans til læderet.

Tips & advarsler

  • BRUG IKKE HAIRSPRAY! Et hjem afhjælpe for at fjerne blæk pletter fra læder indebærer at bruge hårspray. Gør ikke dette! Alkoholen i hårspray er den aktive ingrediens, der arbejder for at rense det farvede læder. De øvrige indholdsstoffer i hairspray kan og vil skade læderet.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com