Hvordan arbejder midlertidigt værftet hegn?

November 10

Hvordan arbejder midlertidigt værftet hegn?

Midlertidige hegn skaber en billig og nem barrikade. Det kan imidlertid ikke være hensigtsmæssigt i alle situationer. Dens fordele er opvejet af udseende og holdbarhed af produktet. Mens nogle hegn holder længere og ser bedre ud i en midlertidig situation, vil det hele lide i sidste ende.

Grundlæggende anvendelser

Midlertidige hegn kan give barriere til at markere en egenskabslinje, holde nogle skadedyr af haver, eller som en måde at stoppe sne fejltrin eller sand driver. Hegn kan være rejst og brudt hurtigt til græsning og sædskifte formål. Typisk, forlod de op til ikke længere end en sæson eller to.

Sikkerhedsovervejelser

Mens midlertidige hegn kan være en god måde at stoppe nogle former for skadedyr, eller kan hjælpe med at holde nogle hus kæledyr er begrænset, bør det aldrig bruges til sikkerhed. Midlertidige hegn kan nemt blive beskadiget eller brudt. I mange tilfælde kan sådant hegn være mindre end 3 fod høj, eller være nem at tage ned. Nogle typer af midlertidige hegn er udviklet specielt til crowd control og sikkerhed. De anvendes hovedsagelig ved arrangementer og omkring byerne byggepladser og kunne endda være kæde link.

Materialer

Afhængigt af det arbejde, der gøres, kan midlertidigt hegn komme i en række forskellige materialer. Midlertidig sne hegn, for eksempel ofte er polypropylen og kan ofte være installeret på en pris på mindre end $10 per værftet. Chain link, på den anden side kan også bruges på et midlertidigt grundlag men med omkostninger generelt større end $20 per værftet. Andre produkter, såsom fjerkræ hegn, kan generelt være sat til en billigere pris end kæde link samt.

Indlæg

For at understøtte alle hegn, herunder midlertidigt hegn, skal understøtter sættes på plads. Normalt, indebærer dette en form for midlertidig indhegning indlæg. De mest almindelige typer af midlertidige hegnspæle omfatter metal armeringsjern, metal, glasfiber stænger og plast indlæg. Plast og Glasfiber er fleksibel og sandsynligvis vil have en bedre chance for opholder sig oprejst hvis ramt af noget. Metal er billige og holder længere end træ.

Elektriske hegn

For dem, der har brug for ekstra sikkerhed, eller ønsker at holde ud større dyr, kan elektrisk hegn også arbejde som en midlertidig hegn materiale. Dette materiale er også forholdsvis billige og de operationelle omkostninger er generelt mindre end 1 $ om måneden. Hegnet kan oplades ved hjælp af en oplader, der er tilsluttet en stikkontakt eller en batterioplader.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com