Hårdføre fyrretræer til tørre områder

November 14

I naturen, er fyrretræer, der tåler tørke fundet på stejle, klippefyldte skråninger, i tørre, ørken bassiner og langs forblæste, kystnære klipper. Disse langsomt voksende evergreens har udviklet sig over tid, udvikle en række funktioner, såsom fine tekstureret nåle og dybe rødder, at hjælpe dem med at overleve når vandet er knappe.

White Pines

Kollektivt, er white pines en yndefuld gruppe, der udfører godt under forskellige betingelser. Selvom de er alle helt hårdfør, er smidig pine og Eastern white pine særlig velegnet til liv i tørre klimaer. De gør fremragende lodret accenter når de placeres i en grænse, selv om deres kompakte, pyramideformet formularer nemt kan integreres i mange landskab design. Derudover tåler den smidig pine salt spray, stenet jord og kraftig vind, hvilket gør det en ideel evergreen for dem, der bor i kystnære klimaer.

Tre-nål Pines

Tre-nål fyrretræer som pitch pine og Ponderosa pine er mere tolerante over for ugunstige dyrkningsforhold end white pines. Disse robuste evergreens tilpasse hurtigt sig ugunstige dyrkningsforhold, tilføje året rundt grønne områder til områder, hvor andre træer klarer sig dårligt. Placer pitch pines i grupper for en skov effekt eller i en forskudt linje for en attraktiv skærmen. Ponderosa pine gør en iøjnefaldende modellen plante, selv om det ikke er passende til små værfter, som det ofte når mere end 100 fod i højden.

Rød Pines

Billedlig rød pines er meget tolerante over for ugunstige dyrkningsforhold som tørre klimaer, sandet jord, salt spray og luftforurening. Hardy træer som Mungo pine og skovfyr er ikke mindre smukt på grund af deres hårde forfatning. Deres kompakte, shrubby former og vækstmønstre, åben er perfekt til at skabe lav vedligeholdelse, maleriske landskaber; stiv, twisted totter af nåle og orange-brun til rødlig bark tilføje farve og tekstur til vanskelige steder.

Sort Pines

Attraktive black pines har længe været en favorit for seashore landskaber. Tolerante over for varme, salt spray og høj-ørken betingelser, træer som østrigsk fyr og Jack pine der jævnligt bruges til at stabilisere sandklitter og tilføje frodige udseende pyntegrønt til tørre steder. Disse uregelmæssigt forgrenet træer funktion mørke grønne nåle og dybt furet, skjoldet bark. Deres høje, åbne former gøre fremragende foundation beplantninger og er en velkommen tilføjelse til blandet grænser. Når plantet i grupper, skaber de en effektiv læhegn eller formidable grænse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com