Hvordan man Trap House Centipedes

November 15

House tusindben, kendt videnskabeligt som Scutigera coleoptrata, er en art af leddyr med en lang krop og flere par ben. En fjern slægtning af edderkoppen, huset tusindben er lige så dygtig til forårsager afsky og uro blandt boligejere. På grund af sin røveriske karakter, hus tusindben kan blive madding som myrer og andre insekter--det ville meget hellere at spise en anden lille væsen end enhver gift agn du efterlader i det. Centipedes kan stadig være fanget, men med varierende grader af succes, ved at placere fælder i deres sædvanlige ruter omkring dit hjem.

Instruktioner

•Observe house centipedes i dit hjem, opmærksomhed på de stier, de normalt tage når scurrying gennem et værelse.

•Lay klæbrige fælder på deres måde. Hvis du ikke kan bestemme, hvilke ruter er almindeligt anvendt, standard kanter og hjørner af lokalet. Hjørner er i særdeleshed ofte gennemskæres af centipedes på farten.

•Udskift anvendes fælder dagligt. Hvis en fælde undlader at fange nogen centipedes, lad det for et par dage og derefter overveje at flytte det til en anden placering.

Tips & advarsler

  • Diffusering af andre, kan mindre bugs også hjælpe med at reducere tusindben populationer. Uden en fødekilde, vil hus centipedes efterlade en ny hjem.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com