Ideer til en efterfølgende plante

November 17

Ideer til en efterfølgende plante

Efterfølgende planter tilføjer et rustikt præg til både indendørs og udendørs opsætning. De kan bruge underjordiske udløbere eller klatring vinstokke for at sprede løv. Når valg af efterstillede planter til din have, betragter klimaet, lyse jordtype og mængde af tilgængelige. Husk på at mange efterfølgende planter anses for invasive, selv om de er lovligt at plante, så udtænke en plan om at styre løbere og stiklinger.

Altankasser

Vise din afsluttende planter i et vindue for at forbedre udseendet af dit hjem. Clemson University andelsselskab udvidelse anbefaler hængende vindue kasser i øjenhøjde, for eksempel på det nederste niveau af dit hjem, for at øge æstetiske appel, men du kan også bruge dem på øverste niveau, hvis du bor i en lejlighed eller har flere niveauer i dit hjem. For det bedste udseende, udvide altankasser den fulde længde af vinduet. Efterfølgende blomst planter som fuchsia eller alyssum er visuelt tiltalende. Plante efterstillede krydderurter som timian og mint uden for vinduet køkken for nem adgang mens madlavning.

Jorden dækker

Jorden covers reducere ukrudt vækst og forbedre jordens sundhed. En række efterfølgende planter, herunder røllike, mexicanske kæmpenatlysolie, vedbend, mynte og Ærenpris, er ideel til områder mindre end 50 kvadratfod. For større områder, så prøv frynsede salvie, Krybende enebær, blå Svingel og krybende baby's breath. Jorden dækker kan være skrøbelig, så brug trædesten eller en sti hvis de plantes i stærkt trafikerede områder. Blomstrende jorden dækker kræver mere pleje og vedligeholdelse end andre sorter, som evergreen trailing planter.

Espalier

Selvom espalier systemer bruges ofte til rent pynt, har de også utilitaristisk fordele. For eksempel, vokse mange efterfølgende frugter og grøntsager som tomater og bær, bedre når understøttes med et gitter system. Bogen "The indeholdt Garden" antyder, placere et espalier bag potteplanter, der har efterstillet vaner at yde støtte og mulighed for øget vækst. Espalier systemer også fremme luftcirkulation mellem grenene til at tilskynde til udvikling af nye og etablerede vækst.

Gryder

Trailing planter kan også dyrkes i Potter, enten inde i dit hjem eller udenfor i haven. Selv om du har plads i din have, kan du overveje at bruge en stor gryde til at indeholde efterstillede planter og forhindre dem i at overhale andre planter i din have. Mange efterfølgende sorter, herunder Boston ivy, Virginia slyngplanter, mynte, søde violet, snow-on-the-mountain og søde woodruff kan være aggressive og endda invasive, hvis de ikke kontrolleres. Du kan også bruge store krukker af efterstillede planter som dekoration på patio områder eller ved en pool.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com