Råd om at få en ny kedel

November 18

Uanset om dit hjems oprindelige kedel er ude af provision eller du bare er på udkig efter måder at skære ned månedlige varmeregning, kan du finde dig selv i markedet for en ny kedel. Medmindre kedlen du har til hensigt at erstatte er en relativt ny, vil erstatte det med en moderne model sandsynligvis øge dit hjems energieffektivitet. Når du vælger en ny kedel, overveje ikke blot hver kedel pris og installation omkostninger, men også de forventede energiomkostninger over den kedel funktionelle liv span.

Kende din energikilde

Afhængigt af hvor du bor, kan du overveje en naturlig gaskedel, en brændselsolie kedel eller et fuldt elektriske kedel. Den bedste løsning til dit hjem vil afhænge af en balance mellem energieffektivitet, installation omkostninger og brændstof koster. Eksempelvis el-drevne kedler tendens til at være meget energieffektive, med effektivitet ratings af 97 procent og op, i overensstemmelse med USA 's Department of Energys energi-sparere hjemmeside. Men omkostningerne til elektricitet tendens til at være højere end fossile brændstoffer. Når du bestemme, hvilken type energi din kedel vil bruge, skal du beslutte mellem en damp-drevne og et varmt-vand-drevne kedel; sidstnævnte tendens til at være mere effektiv, selv om du kan finde "højeffektiv" modeller af enten.

Gang din udskiftning

Vide, hvornår at erstatte din kedel kan forbedre de samlede omkostninger ved opvarmning dit hjem samt din livskvalitet. Ved at forske i din nye kedel godt før den gamle en endelig bryder ned, vil du være i stand til at erstatte det hurtigere. I områder, hvor temperaturerne regelmæssigt falde til under nul grader Fahrenheit eller hvor snestorme er en fast del af vinteren, det er klogt at erstatte din kedel før det sputters til sin ende at undgå en pludselige sammenbrud i gang med koldeste vinterdage. Desuden, hvis du har en gammel kedel, er det sandsynligt, at dens relativt lav effektivitet koster du ekstra penge til at køre hver måned. Ifølge energisparepærer, vil erstatter en 60-procent-effektiv kedel med en ny 90 procent effektiv model spare dig $33 for hver $100 af varmeudgifter.

Kig efter energi stjerneklassifikationer

Energy Star-programmet, administreret af USA Department of Energy, awards gunstige ratings til fælles Hjem apparater, der er særdeles energieffektive. Når du vælger en ny kedel, kan du henvise til Energy Stars liste over modeller til at hjælpe i din beslutningsproces. Enhver kedel med Energy Star blåstempling af vil have en virkningsgrad på 85 procent eller mere.

Forskning skattefradrag

Køb en ny kedel kan berettige dig til føderale skattefradrag. I 2011, kan du modtage et skattefradrag for op til 10 procent af udgifterne til en ny kedel, op til en grænse på $500 dollars. Tilbuddet gælder kun til kedler til eksisterende boliger, der er principal boliger; leje sommerhuse, fritidshuse og nybyggede boliger kvalificerer ikke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com