Typer af blomster til at plante i whisky Tønder

March 9

Typer af blomster til at plante i whisky Tønder

Container havearbejde ved hjælp af en whisky tønde er meget populær. Alderen træ udseendet af tønden er en attraktiv tilføjelse til en gård, gårdhave eller hvor som helst gartneren ønsker. Planter til brug i en whisky tønde container haven mulighederne omfatter de fleste enhver blomst, der kan tilpasses til en begrænset voksende område.

Coreopsis

Coreopsis eller Coreopsis grandiflora, er en hurtigt voksende staude, der er nemme at dyrke. Det er rammende egnet til container havearbejde og producerer rigelig blomster. Blomster blomstre daisy-lignende udseende og er en gul guld farve. Plante et coreopsis i for det meste solrigt betingelser til fuld sol. Jorden skal være tør og almindelig. Overfør via klump division eller frø.

Calendula

Morgenfrue eller Calendula officinalis, er let at vokse årligt. Den vokser hurtigt, at nå 12 til 30 inches i højden og i bredden. Dette er en fantastisk tilføjelse til en container urtehave. Bladene er ovale nederst og lance-lignende øverst. Plante et calendula i gennemsnitlige jord i sol eller delvis skygge betingelser. Overfør via frø. Det bør skæres tilbage i de hotteste vejrforhold.

Chocolate Daisy

Chocolate daisy eller Berlandiera lyrata, er en staude med grå-grønne blade. Bladene lugter chokolade og denne enestående kvalitet gør det interessant. Gule blomster har en maroon center og blomstrer April til November. Det vokser 1 til 2 fod høje. Plante en chocolate daisy i sol eller halvskygge i fugtig jord. Overfør via frø. Det bliver nødt deadheading at have kontinuerlig blomstrer. Dette er en stor gårdhave container tilføjelse, da det vil give hele området et interessant aroma.

Blåkvast

Blåkvast eller Blåkvast houstonianum, er en stor container årlige. Det vokser 2 fod høj med fuzzy blomster, der er blå, lilla, pink eller lavendel. Ovale blade er 4 inches lang. Plante et Blåkvast i stærkt sollys og vand det regelmæssigt. Overfør via frø. Denne plante gør en dejlig afrundet mor-lignende supplement til din have og har mulighed for at selv frø.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com