Hvordan at skjule en kæde Link hegnet

November 22

Mens kæde link er en af de mest alsidige, overkommelige og udbredte former for hegn, er det ikke den mest attraktive af hegn muligheder. Hvis du er træt af ser ud i din kæde link hegnet, er der en række måder, du kan gøre det mere attraktivt eller skjule den helt. Stop bekymre sig om at eyesore. Gøre det en smuk tilføjelse til dit hjem og haven.

Instruktioner

•Hide din kæde link hegnet af svarer det med valsede træ hegn findes i bregne, pine, willow og bambus samt stænger, rør, bregner og kviste. Lavet af små stykker af træ holdt sammen med wire, denne type af hegn er solgt i ruller og er anvendelig i en afart i højder op til 8 fod til at rumme din kæde link hegnet. Valsede hegn er let at vedhæfte til dit eksisterende hegn med wire, og vil du hurtigt tilføje privatliv, skjule at kæde link og tilføje et strejf af arten til dit hjem og haven.

•Dæk din kæde link hegnet med årlige vinstokke, en midlertidig måde at skjule din kæde link hegnet. Hvis du overvejer at skifte ud den gamle kæde link næste sæson for en anden stil af hegn helt, kan årlige vinstokke være en god måde at skjule din hegn for det kommende år. Årlige vinstokke som black-eyed Susan, cypres og morning glory vil vokse hurtigt til at dække dit hegn, men vil ikke vokse tilbage, at gøre næste sæsons hegnet udskiftning en snap.

•Vælg en flerårig vin til permanent dække din kæde link hegnet uden at genplante hver sæson. Flerårig plante vinstokke som clematis, engelsk vedbend, passion blomster og trompet creeper kan tage lidt længere tid at modne; de er dog en forholdsvis enkel måde at løse din grimme kæde link hegnet. Flerårig vinstokke har tendens til at tynde ud en smule i vintermånederne, så kan du overveje en frakke af grøn maling på dit hegn før plantning.

•Plant blomstrende buske foran din kæde link hegnet. Blomstrende buske kræve som roser, syrener eller hortensiaer kan tage længere tid end vinstokke at vokse stort nok til at skjule dit hegn og vil helt sikkert mere vedligeholdelse; men de vil skabe en farverige og aromatiske løsning til dit problem chain link hegn.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com