Hvordan man høste Tommelise gulerødder

November 23

Gulerødder vokser i hjemmet haver rundt om i landet i løbet af foråret, sommeren og efteråret, med root afgrøde hårdførhed temperatur og miljøet. De kræver løs, frugtbar jord for straight vækst, tilstrækkelig fugt og god sol, men Drej i store, igangværende høst med den rigtige pleje. Tommelise gulerødder producerer små, globe-formede gulerødder til en enestående indslag i køkkenet, og trives i haver og krukker. Plante gulerødderne tidligt, i den rigtige hjemmeside og jorden, og høste gennem sommeren.

Instruktioner

•Plant Tommelise gulerødder op til tre uger før de sidste forår frost. Disse er frost-tolerant grøntsager og trives med kølige, fugtige starter. Plante gulerødderne 50 til 60 dage før sommeren ankommer til bedste høst.

•Sæt Tommelise gulerødder i websteder med fuld delvis sol og hurtig dræning. Gulerødder rådne i vandpytter. Forberede jorden til en dybde af 5-6 inches for disse små rødder. Indtil den naturlige jord og tilføje 2 inches af organisk kompost for løs, smuldrende og fugtbevarende jord. Bland 1-2-2 eller 5-10-10 granuleret gødning til jorden for en hurtigere start.

•Plant Tommelise gulerødder frø 1/4 tomme dyb, på hver 1/2 tomme i rækken. Forlade 1 til 2 inches mellem rækkerne.

•Kapacitet gulerod patch med mindst 2 inches af vand hver uge for at holde grøntsagerne, fugtig og voksende. Gulerødder mislykkes eller vokse bitter uden tilstrækkelig fugt. Lå 2 inches af økologiske muld mellem beplantninger at opretholde jordfugtighed og forventer spiring i en til to uger.

•Thin planter til hver 1-2 inches når de spire give rødder plads til at sprede og dyrke deres grøntsager.

•Begin Tommelise gulerod høst 40-50 dage efter plantning for unge, ømme gulerødder. Forstå grønne på roden og træk forsigtigt hen til leverage gulerødder ud af jorden. Høst gulerødderne som ønsket på dette tidspunkt.

•Maintain gulerod patch gennem sommeren med 2 inches af vand hver uge for fortsat høst. Tommelise gulerødder finish vokser på 60 dage, men "butik" i jorden indtil efteråret frost. Vælge gulerødder, som du har brug for dem i løbet af resten af sæsonen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com