Sådan Paint Designs på Windows

March 21

Én måder at male motiver på windows er at bruge skabeloner eller stencils. Bruger specielle glas maling, kan du male vinduer, da de hænger lodret. Du kan også bruge regelmæssige glas og emalje maling hvis vinduerne er vandret. Skabe landskab design, indviklede grænser, geometriske mønstre og mere ved hjælp af gennemsigtige eller uigennemsigtige maling beregnet til glas. Du kan finde skabeloner og skabeloner til at oprette dit vindue mesterværk på håndværk butikker. Gratis glasmosaikker skabeloner er også tilgængelige online.

Instruktioner

•Rengør vinduesruder med glas renere, for og bag. Tør ruderne. Rene side af ruder skal males med sprit til at fjerne olie og fingeraftryk. Fingeraftryk vil vise gennem glas maling.

•Tape de ønskede skabeloner ansigt mod siderne af ruderne bliver malet. Bære bomuldshandsker når du håndterer siden af vinduet bliver malet. Ikke røre en rude med bare hænder.

•Trace disposition af design på ren rude. Brug en maling pen, hvis du maler en vandret vindue. Brug selvklæbende førende strimler på et lodret vindue. Maling penne bør matche farven på maling for design. For eksempel, spore en blomst, at du agter at male gule med en gul maling pen. Spore de grønne stængler med en grøn maling pen. Du kan også bruge maling penne på et lodret vindue, men ikke trykker for hårdt eller maling vil køre. Tørre væk enhver omstrejfende maling løber straks.

•Tilføj gennemskinnelig farve mellem konturerne af en vandret vindue med glas maling og kunstnerens pensler. Tilføje uigennemsigtig farve på et vandret vindue med emalje maling. Male et lodret vindue med glasmosaik maling ved at anvende maling direkte fra applikator flasken. Kam glasmosaikker maling glat mellem de førende strimler med en maling kam. Pop luftbobler med en tandstikker.

•Placer et vindue males med glas maling i direkte sollys for at tørre og sæt. Farvet glas maling og emalje vil luften tør.

Tips & advarsler

  • Male designs rundt træ vinduesrammer med stencils og akryl maling.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com